mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

Benvinguts i benvingudes a la comunitat creativa de

VIL.LA PINGÜÍEL TALLER - MOBLES A MIDA EN FUSTA I FERRO


mobles a mida barcelona

Tots els nostres mobles són artesanals i handmade i estem especialitzats en mobiliari en fusta i ferro. El nostre valor afegit és la possibilitat de personalitzar els nostres dissenys o fer els teus a mida. Mobles a mida per a particulars o negocis: MOSTRADORS, BARRES, RÈTOLS DE FUSTA, TAULES... Si necessites un regal, element de decoració o un objecte original, nosaltres te'l fem!

 


LA BOTIGA - MOBLES I DECORACIÓ ARTESANALBotiga de decoració artesanal i mobles a mida, especialitzats en mobles de fusta i ferro, estil industrial i decoració per a llar.
A la nostra botiga online podràs trobar ARTICLES DE DECORACIÓ originals i únics, CARTELLS DE FUSTA, així com moltes opcions de personalització per a fer regals especials, del dia de la mare, casaments, aniversaris, etc.


manualitats i tallers


tallers i manualitats

Manualitats per a nens i nenes com a extraescolars, tallers DIY i handmade, taller de scrapbooking, tallers de bricolatge... Durant l'any organitzem diferents tallers i cursos de diferents temàtiques per a aprendre i passar una estona divertida per a deixar anar la nostra imaginació i creativitat, per a aprendre de forma pràctica i crear tot allò que ens sigui possible.

Tallers de bricolatge i manualitats tant per a nens i nenes com per a adults.

RÈTOLS DE FUSTA / CARTELLS / TAULES / LLETRES / MOSTRADORS / DECORACIÓ

rètol fusta exterior
cartell de fusta
moble fusta i ferro
lletra amb llum
mostrador botiga
decoració fusta botiga

NOVETATS


botiga decoració handmade

BOTIGA ONLINE

Tenim disponible per a tots vosaltres la nostra botiga online, on podreu trobar mobles, accessoris, objectes de decoració en fusta i molts productes personalitzables per a fer una compra encara més única.

mobles pera a botigues

MOBILIARI PER A NEGOCIS

Al nostre portfoli podreu donar un cop d'ull a totes les feines que hem anat realitzant durant l'any per a nous i vells negocis que han confiat en nosaltres per a un rètol, mostrador o altres mobles a mida en fusta i ferro.

mobles a mida

PARTICULARS - A MIDA

En la nostra secció de A mida, trobareu el mobiliari a mida i de disseny personalitzat que hem realitzat per a particulars al llarg d'aquests 365 dies i altres! Totes els mobles, accessoris, taules, etc. que hem creat per als nostres clients.BLOC: ÚLTIM POST


decoració fusta i xapa

CONEIX LA NOSTRA BOTIGA ONLINE

25 d'octubre de 2021 >
Quan visitem una botiga online moltes vegades no ens parem a pensar en tot el que hi ha al darrere, sobretot si es tracta de grans marques. Però en el cas d’una botiga online més humil ja sigui de producte artesanal, fet a mà o de poca producció, segurament hi haurà una petita història al darrere.
Fa 7 anys vam crear Vil.la Pingüí i fa uns 5 anys vam obrir la nostra botiga online. En aquest post volem donar-te més informació i conèixer el motiu de la nostra botiga online.