mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

Bienvinguts a


Mobiliari d'estil industrial per a particulars i empreses
Especialitzats en rètols de fusta


NEGOCIS - RÈTOLS DE FUSTA I MOBILIARI FUSTA I FERRO


mobles a mida barcelona

Tots els nostres mobles són artesanals i handmade i estem especialitzats en mobiliari en fusta i ferro. El nostre valor afegit és la possibilitat de personalitzar els nostres dissenys o fer els teus a mida. Mobles a mida per a particulars o negocis: MOSTRADORS, BARRES, RÈTOLS DE FUSTA, TAULES... Estem especialitzats en RÈTOLS DE FUSTA per a negocis.

 


PARTICULARS - MOBILIARI INDUSTRIAL A MIDA


tallers i manualitats

Mobiliari a mida en fusta i ferro per a particulars, estil industrial. Prestatges, taules i mobles a mida per a la teva llar. Ens adaptem al teu estil o espai per a crear una peça única i a mida. No tenim mobles en stock, tot es realitza sota demanda i totalment personalitzat.


LA BOTIGA ONLINE- MOBLES I DECORACIÓ ARTESANALBotiga de decoració artesanal i mobles a mida, especialitzats en mobles de fusta i ferro, estil industrial i decoració per a llar.
A la nostra botiga online podràs trobar ARTICLES DE DECORACIÓ originals i únics, CARTELLS DE FUSTA, així com moltes opcions de personalització per a fer regals especials, del dia de la mare, casaments, aniversaris, etc.


NOVETATS


botiga decoració handmade

BOTIGA ONLINE

Tenim disponible per a tots vosaltres la nostra botiga online, on podreu trobar mobles, accessoris, objectes de decoració en fusta i molts productes personalitzables per a fer una compra encara més única.

mobles pera a botigues

MOBILIARI PER A NEGOCIS

Al nostre portfoli podreu donar un cop d'ull a totes les feines que hem anat realitzant durant l'any per a nous i vells negocis que han confiat en nosaltres per a un rètol, mostrador o altres mobles a mida en fusta i ferro.

mobles a mida

PARTICULARS - A MIDA

En la nostra secció de A mida, trobareu el mobiliari a mida i de disseny personalitzat que hem realitzat per a particulars al llarg d'aquests 365 dies i altres! Totes els mobles, accessoris, taules, etc. que hem creat per als nostres clients.