mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

Bienvinguts a


Mobiliari d'estil industrial per a particulars i empreses
Especialitzats en rètols de fusta DES DE 2014


NEGOCIS - RÈTOLS DE FUSTA I MOBILIARI FUSTA I FERRO


mobles a mida barcelona

Tots els nostres mobles són artesanals i handmade i estem especialitzats en mobiliari en fusta i ferro. El nostre valor afegit és la possibilitat de personalitzar els nostres dissenys o fer els teus a mida. Mobles a mida per a particulars o negocis: mostradores, barres, rètols de fusta, banderoles, taules... Estem especialitzats en rètols de fusta personalitzats per a negocis.

Per als rètols a mida oferim servei d'assessorament en el disseny // creació // transport i instal·lació
Entreguem i instal·lem a Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilafranca, Tarragona... i a quasi tota Catalunya.

botiga decoració handmade

RÈTOLS PINTATS

Cartells, rètols i banderoles personalitzats amb el logotip pintat.

mobles pera a botigues

RÈTOLS TROQUELATS

Rètols troquelats amb possibiliatat de portar o no retroil·luminació.

mobles a mida

RÈTOLS EN RELLEU

Lletres tallades a mà i pintades del color corporatiu.


PARTICULARS - MOBILIARI INDUSTRIAL A MIDA


tallers i manualitats

Mobiliari a mida en fusta i ferro per a particulars, estil industrial. Prestatges, taules i mobles a mida per a la teva llar. Ens adaptem al teu estil o espai per a crear una peça única i a mida. No tenim mobles en stock, tot es realitza sota demanda i totalment personalitzat.


LA BOTIGA ONLINE- MOBLES I DECORACIÓ ARTESANALBotiga de decoració artesanal i mobles a mida, especialitzats en mobles de fusta i ferro, estil industrial i decoració per a llar.
A la nostra botiga online podràs trobar articles de decoració originals i únics, cartells de fusta, així com moltes opcions de personalització per a fer regals especials, del dia de la mare, casaments, aniversaris, etc.

botiga decoració handmade

FUSTA DE BOSCOS SOSTENIBLES

Tots els nostres dissenys es basen en la fusta, fusta i ferro sobretot. I aquesta té certificat de procedència de boscos sostenibles.

mobles pera a botigues

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Si tens un projecte nou, vols remodelar els rètols del teu local o necessites un moble auxiliar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t'enviarem pressupost sense compromís.

mobles a mida

INSPIRACIÓ

Et convidem a consultar tots els nostres projectes per a agafar idees per als teus, per a negocis, mobiliari per a particulars, els nostres productes de decoració o passejar-te pel nostre bloc.