mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

Bienvinguts a


Mobiliari d'estil industrial per a particulars i empreses
Especialitzats en rètols de fusta DES DE 2014


NEGOCIS - MOBILIARI EN FUSTA I FERRO


mobles a mida barcelona

Realitzem mobiliari de fusta i ferro per a qualsevol tipus de negoci i per a qualsevol necessitat: mostradors, mobles per aparadors, taules, prestatges a mida, lletres decoratives amb llum, cavallets corporatius...
Explica'ns quin és el teu projecte i crearem un moble a mida; tot el mobiliari és totalment personalitzat i es realitza sota demanda.
Aquí pots veure molts exemples de mobles a mida per a negocis:NEGOCIS - RÈTOLS DE FUSTA PERSONALITZATS


rètols fusta exterior personalitzats

Estem especialitzats en rètols de fusta personalitzats per a negocis. També reatlitzem tot tipus de cartelleria i senyalització, cartells de fusta, fletxes, banderoles...
Oferim servei d'assessorament en el disseny // creació // transport i instal·lació a
Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilafranca, Tarragona... i a quasi tota Catalunya.


botiga decoració handmade

RÈTOLS PINTATS

Cartells, rètols i banderoles personalitzats amb el logotip pintat.

mobles pera a botigues

RÈTOLS TROQUELATS

Rètols troquelats amb possibiliatat de portar o no retroil·luminació.

mobles a mida

RÈTOLS EN RELLEU

Lletres tallades a mà i pintades del color corporatiu.


PARTICULARS - MOBILIARI INDUSTRIAL A MIDA


tallers i manualitats

Mobiliari a mida en fusta i ferro per a particulars, estil industrial. Prestatges, taules i mobles a mida per a la teva llar. Ens adaptem al teu estil o espai per a crear una peça única i a mida. No tenim mobles en stock, tot es realitza sota demanda i totalment personalitzat.LA BOTIGA ONLINE- DECORACIÓ EN FUSTA PER LA LLARBotiga de decoració artesanal i mobles a mida, especialitzats en mobles de fusta i ferro, estil industrial i decoració per a llar.
A la nostra botiga online podràs trobar articles de decoració originals i únics, cartells de fusta, així com moltes opcions de personalització per a fer regals especials, del dia de la mare, casaments, aniversaris, etc.

botiga decoració handmade

FUSTA DE BOSCOS SOSTENIBLES

Tots els nostres dissenys es basen en la fusta, fusta i ferro sobretot. I aquesta té certificat de procedència de boscos sostenibles.

mobles pera a botigues

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Si tens un projecte nou, vols remodelar els rètols del teu local o necessites un moble auxiliar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i t'enviarem pressupost sense compromís.

mobles a mida

INSPIRACIÓ

Et convidem a consultar tots els nostres projectes per a agafar idees per als teus, per a negocis, mobiliari per a particulars, els nostres productes de decoració o passejar-te pel nostre bloc.