mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

QUÈ ÉS VIL.LA PINGÜÍ


rotulos madera personalizados

Vil.la Pingüí s'estableix al març de 2014 com a comunitat creativa: botiga dels nostres productes i d'altres emprenedors i artesans, taller i escola, un espai on poder crear i aprendre.

Amb els anys hem anat evolucionant i ens hem anat adaptant al negoci, al mercat i a les diferentes necessitats de les nostres vides; nosaltres, Vil.la Pingüí, hem crescut i avançat en aquests anys i això ha creat modificacions. De ser botiga i escola-taller hem passat a ser únicament taller (tot i que no tanquem la porta a tornar a impartir cursos en un futur, ens encanta!) i seguim estant al costat dels nostres clients i oferint un producte fet a mida, personalitzat, al gust de cadascun de vosaltres, tant per a empreses o negocis com per particulars ara que la nostra llar s'ha tornat tan important.

Creem a demanda mobles d'estil industrial en fusta i ferro, tot fet a mida. En stock podreu trobar detalls en fusta a la nostra botiga online de decoració. I si necessiteu saber més dels nostres productes, serveis o la nostra manera de treballar que no us hagin aclarit aquestes línies, sempre estarem encantats de contactar amb vosaltres.

 


QUI ÉS VIL.LA PINGÜÍ


retols exterior

Som dos emprenedors que hem volgut dedicar-nos a la nostra passió de crear, deixar enrera la feina de cadira i tornar a allò manual, a la creativitat, al disseny: LA LAURA I EL LLUÍS.

Treballem en el disseny de mobles, intentem donar la nostra personalitat a tot allò que creem, tot i que estem especialitzats en mobles de fusta i ferro d'estil industrial. No tenim estocatge de mobiliari, tot el que creem és fet a mida i personalitzat tan per a negocis com per a particulars.

Estem especialitzats en rètols de fusta a mida, cartelleria de fusta per a negocis, corporis de fusta, decoració handmade, mostradors, taules, barres... Consulta totes les nostres feines si vols conèixer el nostre estil.

Vam començar a Barcelona però cap el 2017 ens vam traslladar a Sant Pere de Ribes (provincia de Barcelona). Tot i així treballem i agafem encàrrecs de tot el territori català i també realitzem enviaments a la resta d'Espanya.


NOSALTRES


artesana

LAURA DÍAZ
Co-propietària, community manager i "PROFE" DE MANUALITATS

artesà

LUÍS FONSECA
co-propietari i expert artesà, el "manetes"