mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

QUÈ ÉS VIL.LA PINGÜÍ


Vil.la Pingüí s'estableix al març de 2014 com a comunitat creativa: botiga dels nostres productes i d'altres emprenedors i artesans, taller i escola, un espai on poder crear i aprendre.

Amb els anys hem anat evolucionant i ens hem anat adaptant al negoci, al mercat i a les diferentes necessitats de les nostres vides; nosaltres, Vil.la Pingüí, hem crescut i avançat en aquests anys i això ha creat modificacions. De ser botiga i escola-taller hem passat a ser únicament taller (tot i que no tanquem la porta a tornar a impartir cursos en un futur, ens encanta!) i seguim estant al costat dels nostres clients i oferint un producte fet a mida, personalitzat, al gust de cadascun de vosaltres, tant per a empreses o negocis com per particulars ara que la nostra llar s'ha tornat tan important.

Creem a demanda mobles d'estil industrial en fusta i ferro, tot fet a mida. En stock podreu trobar detalls en fusta a la nostra botiga online de decoració. I si necessiteu saber més dels nostres productes, serveis o la nostra manera de treballar que no us hagin aclarit aquestes línies, sempre estarem encantats de contactar amb vosaltres.

 


QUI ÉS VIL.LA PINGÜÍ


Som dos emprenedors que hem volgut dedicar-nos a la nostra passió de crear, deixar enrera la feina de cadira i tornar a allò manual, a la creativitat, al disseny.

Treballem en el disseny de mobles, intentem donar la nostra personalitat a tot allò que creem, tot i que estem especialitzats en mobles de fusta i ferro d'estil industrial. No tenim estocatge de mobiliari, tot el que creem és fet a mida i personalitzat tan per a negocis com per a particulars.

Estem especialitzats en rètols de fusta a mida, cartells de fusta per a negocis, corporis de fusta, decoració handmade,mostradors, taules, barres... Consulta totes les nostres feines si vols conèixer el nostre estil.


NOSALTRES


LAURA DÍAZ
Co-propietària, community manager i "PROFE" DE MANUALITATS

LUÍS FONSECA
co-propietari i expert artesà, el "manetes"