mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

CONTACTA AMB VIL.LA PINGÜÍ!


COM CONTACTAR-NOS

Telèfon: 93 743 41 09
Horari d'atenció: de 9 a 14.30 i de 16 a 18 hores.

Pots enviar-nos un email amb dubtes, preguntes, suggeriments o informació sobre el teu projecte a benvinguts@villapingui.es et donarem resposta el més aviat possible. O si ho prefereixes, pots omplir el formulari que hi ha a continuació.

Cites concertades: si us plau, poseu-vos en contacte per a quadrar una cita. Gràcies!


FORMULARI CONTACTE


Escriu-nos per a reservar plaça per als nostres tallers, si tens qualsevol dubte o si vols demanar pressupost per a un moble personalitzat o a mida. T'enviarem una resposta el més aviat possible. Gràcies!

T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per VILLA PINGÜÍ SCP amb la finalitat de tractar les teves dades par a atendre la teva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·licitis la finalització de l'activitat. Les dades no es cediran a tercers, només en el cas que existeixi obligació legal. La legitimació s'obté mitjançant el consentiment per part de l'interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a benvinguts@villapingui.es amb l'assumpte "Datos personales", axií com el dret de presentar una reclamació davant l'autoritat de control a agpd.es. Pots conèixer la informació adicional en relació a les dades personals en la nostra política de privacitat.