mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

PORTFOLI - RÈTOLS I CARTELLS EN FUSTa negocis


rètol fusta personalitzat

Estem especialitzats en la creació de rètols de fusta a mida, personalitzats. Aquí trobareu tots els nostres treballs realitzats per a diferents tipus de negoci, tant per a exterior com per a interior: cartells de fusta personalitzats, corporis de fusta, cartelleria, banderoles...

Per als rètols a mida oferim els serveis de:

-Disseny

-Creació: pintat, en relleu o troquelat

-Llum: possibiliatat de retroil·luminació per als rètols troquelats o bé tires led superiors

-Transport i instal·lació: transportem i instal·lem a Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Castelldefels, Vilafranca, Tarragona, Girona, Lleida i a quasi tota Catalunya. També fem enviaments a la resta d'Espanya.

Podeu demanar el vostre pressupost sense compromís!
O visitar la nostra botiga online.


RÈTOLS, CARTELLS i corporis - ELS NOSTRES TREBALLS


rètol de fusta corporatiu

1.Rètol corporatiu

Rètol de fusta corporatiu. La marca està troquelada a la fusta i té un fons de color blau que s'il·lumina. La fusta contrasta amb la xapa de l'exterior.

rètol fusta botiga

2.RÈTOL TEXT EN RELLEU

Rètol de fusta color natural amb detalls pintats i lletres L'Arca en relleu per a la nova botiga de queviures de Montgat.

rótulo de madera a medida

3.RÈtol en fusta

Rètol de fusta personalitzat per al Centre Nitya, amb logotip i colors corporatius. Fet a mà, amb fusta troquelada i caixa de llum per a retroil·luminació.

rètol pizzeria

4.Rètol pizzeria

Rètol a mida per a la nova pizzeria d'Agramunt, "Pizzeria Xus... del forn a casa", pintat i troquelat per a aquest nou local de la provincia de Lleida.

lletres corporatives fusta

5.Lletres corporatives de fusta

Lletres de fusta corporatives de 55 cm d'alçada per a un stand pilot de la nova marca de cosmètica natural Nature que va estar present a la fira de franquícies de Sevilla.

rètol fusta mataró

6.Rètol Taller de xocolata

Per al nou negoci Nibs de Mataró se'ns ha demanat tota mida: el rètol és tot de fusta i totalment artesanal, amb el logotip i marca tallat en fusta i col·locat en relleu i el text "taller de xocolata" pintat.

rètol troquelat a mà

7.Rètol troquelat

Per a la nova perruqueria i veterinari de Sant Andreu (Barcelona), Moixaines, hem troquelat el seu logotip en el rètol de fusta que llueix a l'entrada.
Tot el troquelat, tant el text com els perfils del gos i el gat, s'han fet a mà.

cobriment fusta

8.COBRIMENT FUSTA

La façana del nou Rebost de Sant Andreu llueix més maca que mai.
Per a embellir la paret, per a sota del rètol de ferro, ens van encarregar aquest cobriment amb llistons de fusta amb acabat blanc decapat.

rètol fusta vintage

9.RÈTOL FUSTA VINTAGE

Rètol d'aspecte vintage, de fusta, amb acabat de color blanc decapat sobre gris amb el nom troquelat de forma artesanal i amb el color rosa pastel corporatiu. Rètol retroil·luminat per a la nova botiga de roba per a dona de l'Eixample, Barnabella.

rètol fusta corporatiu

10.RÈTOL CORPORATIU EN FUSTA

Rètol corporatiu Ukudlala de Madrid, de dos colors, lletres troquelades a mà sobre fusta. Aquest rètol té un acabat imitació roure blanc, que combina amb la decoració del centre.

cartell fusta a mida

11.CARTELL FUSTA A MIDA

Cartell de fusta per a senyalització fet a mà, a mida i personalitzat per a l'Hotel Comendador de Segovia

banderola xapa

12.BANDEROLA

Banderola de xapa a mida i llum led superior per a que ningú es salti la cafeteria de tercera generació de Barcelona Animal Coffee Bar.

rètols fusta floristeria

13.FLORISTERIA: RÈTOLS A MIDA

Us presentem els rètols fets a mida, de forma artesanal i amb fusta per a la floristeria de Castelldefels Flordisseny. Disseny a mida, amb i sense bombetes, logotip amb colors corporatius sobre base de fusta color roure.

rètols fusta i ferro

14.RÈTOLS FUSTA I FERRO

El nou local de la plaça de la Barceloneta ja ha aixecat persianes i es mostren els rètols retroil·luminats fets en base de fusta i estructura de ferro acabat negre d'estil industrial. El logotip de North & South està troquelat a mà. Restauració del rètol original sobre xapa.

rètol fusta castelldefels

15.COBRIMENT FUSTA FOCACCERIA

Cobriment enllistonat en fusta per al rètol exterior, acbat pi natural, per a la nova cafeteria-focacceria de Castelldefels, PICNIC.

rètol a mida

16.RÈTOL PERSONALITZAT

Per al nou local de menjar orgànic del Paral·lel, Burret's, hem fet un rètol i mirall personalitzats. Rètol de fusta en color negre i lletres troquelades amb fons blanc. Mirall d'estil industrial efecte òxid.

rètols personalitzats

17.RÈTOLS PERSONALITZATS

El nou restaurant de la Plaça del Mercat nº 20 del Clot, Nana, ja estrena rotulació amb aquesta banderola a mida de xapa i el rètol personalitzat amb les lletres Nana troquelades en fusta, retroil·luminat i detalls en pintura.

banderola exterior

18.BANDEROLA XAPA

Per a aquesta gràfca de León D&D Gráfica Digital, hem realitzat a mida una banderola en xapa corporativa.

rètol de fusta a mida

19.RÈTOL DE FUSTA

Per a La Botigueta de Ca n'Amat hem realitzat aquest rètol de fusta personalitzat i a mida, amb el disseny del logotip pintat sobre la fusta de color roure envellit. Super maco!

rètol fusta troquelat

20.RÈTOL FUSTA SERVITECA

Rètol de fusta allistonat de color roure amb rodona corporativa i lletres troquelades a la fusta SERVITECA i detalls pintats per a aquesta fruiteria de Mataró.

rètol fusta pintat

21.RÈTOL PINTAT

Rètol a mida amb logotip pintat sobre fusta per a aquest nou restaurant de Poble Nou, Apri Bocca.

rètol amb llum

22.RÈTOL AMB LLUM

Rètol personalitzat de fusta i retroil·luminat per a La Bodega del Sol de Barcelona. Lletres, cervesa i estrelles troquelades sobre fusta i òrbites i lletres pintades. Un disseny de Monzón que guanya molt amb les llums enceses!

cartell fusta

23.CARTELL FUSTA

Cartell de fusta a mida per a l'exterior de l'estudi fotogràfic Helena Molinos. Fusta de pi envarnissada color roure amb logotip i dades pintades en blanc.

corpori de fusta

24.CORPORI DE FUSTA

Corpori tallat en fusta amb acabat natural que vestirà les instal·lacions de FLA amb aquesta i altres aplicacions de la seva imatge corporativa. Tota la peça ha estat tallada i polida a mà.

rètol a mida

25.RÈTOL XXL

Rètol gegant fet a mida, de 4,5 metres de llarg i 90 cm d'alçada per a Frankfurt-Cerveseria de Barcelona, al barri de la Bonanova. Fons de fusta color roure amb lletres i cervesa troquelades amb fons de color per a la retroil·luminació i altres detalls pintats. Enorme!

rètol de fusta

26.RÈTOL FUSTA RELLEU

La botiga i taller Abrilbike ha decorat la seva façana amb aquest rètol amb base de fusta color pi natural, amb el nom pintat en vermell sobre la fusta i el logotip de la bicicleta tallat a mà i en relleu. Si aneu al carrer Sardenya els trobeu segur!

rètol fusta relleu

27.RÈTOL EN RELLEU

Per a la botiga de joguines Fusta Cadabra hem adaptat el seu increíble logotip a la fusta, i el resultat és aquest espectacular rètol amb base llisa, lletres tallades i tintades en fusta amb el nen també en relleu pintat a mà. Una passada!

cartell fusta relleu

28.CARTELL EN RELLEU

Cartell corporatiu per a l'empresa de snacks ecològics Verdvending, amb les lletres tallades en fusta en blanc decapat sobre fons de color roure també de fusta.

rètol a mida fusta

29.RÈTOL A MIDA

Per al nou forn de pa Flecart de Girona, hem realitzat per a la façana, un rètol gegant de 4 metres i mig amb el seu logotip pintat en negre.

rètol interior llum

30.RÈTOL LLUMINÓS D'INTERIOR

RRètol per a interior que actua com a plafó lluminós corporatiu. Fons de color gris amb lletres troquelades en color blanc per a un millor contrast i impacte amb la llum del rètol encesa.

rètol fusta il·luminat

31.RÈTOL DE FUSTA IL·LUMINAT

El nou centre d'estètica i teràpies corporals de Barcelona, Sawabona, ja té llest el seu nou rètol de fusta, amb les lletres troquelades amb fons blau i retroil·luminat i reixeta de fusta superior.

rètol troquelat relleu

32.RÈTOL TROQUELAT I EN RELLEU

Rètol de fusta a mida per a la nova imatge de la pizzeria Àncora de Barcelona: lletres troquelades i logotip en relleu.

rètol fusta a mida

33.RÈTOL FUSTA AMB LLUM

Nou rètol per a la renovada perruqueria el barri de Sant Andreu, Quins pèls: lletres i logotip pintat i nom troquelat en la fusta per a retroil·luminació.

rètol fusta hostal sitges

34.RÈTOL EN RELLEU

Rètol de fusta amb lletres i flors en relleu, tallades a mà, per a decorar l'escenari del jardí de l'Uopia Beach House de Sitges. La cirereta!

cartell de fusta

35.CARTELL DE FUSTA

Cartell de fusta corporatiu per al nou centre de ioga de Sant Andreu de Llavaneres, M-YOGA, per a l'entrada del seu estudi.

rètol de fusta

36.RÈTOL LLETRES FUSTA

Rètol gegant de 445 x 150 cm per a aquest parc infantil d'Igualada, Carrusel Park, amb lletres de fusta de colors i base color roure. Una passada!

rètols de fusta barcelona

37.RÈTOLS DE FUSTA

Per a la senyalització del nou coworking de Barcelona, Lalola Coworking de creació, hem realitzat aquests dos rètols corporatius amb fusta, en relleu i pintats. Una cucada!

rètol fusta pintat

38.RÈTOL FUSTA PINTAT

Rètol de fusta pintat en dos colors amb el logotip de Birdikus, el nou negoci del carrer Costa Rica de La Sagrera ;)

rètol fusta troquelat

39.RÈTOL TROQUELAT FUSTA

Per a la botiga Capri de Barcelona, hem realitzat aquest rètol a mida: logotip troquelat en fusta en color roure amb colors corporatius de fons. Super fresc!

rètol fusta troquelat logotip

40.RÈTOL TROQUELAT

Rètol d'interior en fusta color roure amb perfil irregular i logotip troquelat per a l'escola d'idiomes El Aula Azul de Sant Sebastià ;)

rètol lletres fusta

41.RÈTOL EN RELLEU

Rètol de fusta amb les lletres tallades a mà en relleu Cal Rit i detalls pintats amb els colors corporatius d'aquesta nova agrobotiga de La Cerdanya.

corpori en fusta

42.LLETRES EN FUSTA

Cartell a mida i lletres corporatives tallades en fusta de pi acabat natural per a la nova botiga a granel de Rennes (França), Ti Grains

lletras fusta corporatives

43.LLETRES FUSTA CORPORATIVES

Lletres de fusta corporatives tallades a mà, pintades en color blanc i preparades per a ús exterior, per a la imatge d'aquesta empresa de bisuteria valenciana, Idealia.

rètol fusta i xapa

44.RÈTOL FUSTA I XAPA

Per a la façana de Bossinets a Vilanova i la Geltrú, hem realitzat aquest rètol amb base de xapa de ferro que serveix per a collar-lo i que es pot veure com a fons de les lletres troquelades a mà, genial!

rètol fusta exterior

45.CARTELL PASTISSERIA

Aquesta pastisseria creativa obre les seves portes a Vilanova i la Geltrú i els hem realitzat rètol exterior de fusta troquelada amb retroil·luminació que llueix genial a la seva façana:
Y por qué no?!

cartell horari negocis

46.CARTELL FUSTA HORARI

La perruqueria Quins Pèls de Barcelona ha tornat a confiar en nosaltres per a anunciar a la seva clientela l'horari d'atenció amb aquest cartell de fusta pintat ;)

rètol fusta barcelona

47.RÈTOL FUSTA PERRUQUERIA

La nova perruqueria de Santa Coloma de Gramanet, Goen Estilistes, ja ha obert les seves portes amb el seu rètol de fusta amb lletres en relleu.

rètol fusta

48.RÈTOLS FUSTA LA MOLINA

Nous rètols de fusta per a la façana del Bar Restaurant de La Molina, Schuss Food & Bar per a que tothom els vegi des de ben lluny!

rètol fusta yoga

49.RÈTOL FUSTA RELLEU YOGA

Rètol de fusta de quasi 4 metres de llarg a mida per al nou centre de Pai Yoga: base de fusta de pi color roure, pastilla amb logotip pintat a mà i lletres de fusta en relleu també tallades a mà. Un rètol d'alçada!;)

cartell fusta pintat

50.CARTELL PARADA DE FUSTA PINTAT

Cartell per a interior de fusta amb acabat roure envellit. Les lletres corporatives i els dibuixos decoratius estan pintats a mà per a un rètol artesanal i únic de la parada de moda infantil Cúcu de Barcelona.

rètol fusta negocis

51.RÈTOL DE FUSTA RÚSTIC

Rètol de fusta allistonat amb òval decoratiu al centre amb el nom pintat sobre fusta. Lletres de fusta tallades a mà per a l'activitat del negoci d'aquesta cansaladeria de l'Espluga de Francolí que renova imatge

rètol fusta caixa llum

52.RÈTOL FUSTA I LLUM

La nova botiga Galera Fotografia de L'Hostpitalet de Llobregat, estrena també aquest rètol amb fusta als laterals i caixa de llum de metacrilat al centre. Molt elegant!

retols fusta barcelona

53.RÈTOLS BARCELONA

Rètols a mida per a la nova botiga de llaminadures i galetes, Muacs Barcelona base enllistonada de fusta amb logotip i lletres tallades en fusta en relleu.

banderola de fusta

54.BANDEROLA I RÈTOL FUSTA

Banderola de fusta i rètol amb fusta tintada de blanc, lletres en relleu tallades a mà en fusta i detalls pintats per a la botiga de roba de Sitges, Happy days.

rètol fusta troquelat

55.RÈTOL FUSTA TROQUELAT

Aquest rètol ha viatjat fins a Zamora per a la residència cania, Villa Anouk: logotip troquelat en fusta amb fons de color negre.

rètol fusta herbolari

56.RÈTOL FUSTA A MIDA

Rètol de fusta efecte allistonat acabat color roure envellit amb text i detalls pintats sobre fusta i cullera troquelada per a l'establiment Cullera de Pal de Barcelona.

mobles botiga barcelona

57.RÈTOL, BANDEROLA I CORPORI BOTIGA

Per a la nova delegació a Barcelona de Nae Vegan Shoes hem realitzat rètol i banderola de fusta.

cartell fusta tamarit

58.CARTELLS FUSTA A MIDA

Cartells de fusta personalitzats per a la senyalització de diferentes zones i indicacions del Castell de Tamarit amb stencil en color blanc.

corpori de fusta

59.CORPORI EN FUSTA

Corpori de fusta tallat a mà i pintat en color negre mat per a la nova oficina a Madrid de l'empresa Avawood

logotip en fusta

60.LOGOTIPS TALLATS EN FUSTA

Logotips de Quicksilver, Billabong, Roxy i Element tallats a mà en fusta i envarnissats color roure per a la decoració d'un stand.

rètol botiga madrid

61.RÈTOL PINTAT BOTIGA

Rètol en fusta efecte allistonat de més de 4 metres per a la botiga de Madrid La Chata Merengüela, amb logotip pintat sobre fons color menta.

rètol fusta negoci

62.RÈTOL FUSTA AMB LLUM

L'òptica Vision Center de Barcelona ha actualitzat la seva imatge amb aquest rètol personalitzat, troquelat a mà en fusta i retroil·luminat.

rètols llum barcelona

63.RÈTOLS TROQUELATS FUSTA

La nova botiga de Barcelona Passion animal, té un separador i emprovador fet a mida en fusta i ferro i dos rètols troquelats en fusta retroil·luminats a la façana.

rètol fusta botiga

64.RÈTOL CAIXA DE LLUM

Canius Ensinistrament ja ha obert les seves portes i per fi llueix el rètol troquelat a mà i pintat amb caixa de llum per a retroil·luminació a la seva entrada.

cartell fusta argobotiga

65.CARTELL AGROBOTIGA

Per a arrodonir la decoració de la nova agrobotiga "Compra a pagès!" del restaurant Magadins Vell amb productes del Moianès, realitzem aquest cartell amb lletres corporatives en fusta.

corpori tallat en fusta

66.CORPORI FUSTA

Per arrodonir la decoració de la nova botiga Nae Vegan Shoes de Barcelona, hem realitzat aquest corpori de fusta a mida que penjarà en una de les seves parets.

rètol fusta troquelat

67.RÈTOL BARBERIA

Rètol de fusta troquelat amb detall de bigoti en relleu fet a mida per a la nova imatge de La Barberia dels Mauri de Premià de Mar que treballa des de 1912.

rètol fusta relleu

68.RÈTOL PINTAT + RELLEU

Rètol amb logotip pintat sobre la fusta i part de les lletres tallades a mà en fusta i col·locades en relleu per a l'associació Artífex de Canyelles.

rètol caixa llum fusta

68.RÈTOL CAIXA DE FUSTA

Rètol retroil·luminat amb caixa de fusta que permet donar profunditat a les lletres troquelades i contrast entre la fusta roure envellit i la fusta de la caixa de llum en pi natural. Una xulada de rètol per al restaurant Lángos Háza de Barcelona.

cartell fusta

69.CARTELL TROQUELAT

Cartells troquelats eb fusta realitzats per a les dues botigues de l'associació Talma a les Borges Blanques i Juneda. Macos, macos!

cartell fusta jardí

70.PLACA DE FUSTA

Placa commemoretiva de fusta troquelada feta a mida per al jardí de l'associació Trace de Barcelona. Una bona manera de rendir un homenatge.

cartell fusta relleu

71.CARTELL FUSTA EN RELLEU

Cartell fet a mida amb base de fusta, lletres tallades a mà en fusta en relleu de color negre i altres detalls pintats.

cartell botiga ecològica

72.RÈTOL FUSTA BOTIGA ECO

Base de fusta color roure fosc amb logotip pintat sobre quadrat de fusta fet a mida per a la botiga ecològica i zero waste del barri de Sant Antoni de Barcelona, Picnic Club.

cartell botiga ecològica

73.CARTELL FUSTA EN RELLEU

Cartell a mida tallat en relleu en fusta amb el nom i logotip de El Picot de colors, per a decorar l'entrada a la seva Granja-escola..

cartell fusta bacardí

74.CARTELL FUSTA LOGOTIP

Cartell en contraxapat de fusta de pi rodó amb logotip de Bacardí pintat en color negre. Guapo, guapo!.

cartell fusta amb llum

75.RÈTOL TROQEULAT LLUM

Rètol de fusta amb logotip troquelat a mà i retroil·luminat per a la nova pizzeria Dolce Vita de la ciutat de Mataró..

cartell fusta amb llum

76.CARTELL FUSTA TROQUELAT

A Barcelona, aquest nou centre de fisioteràpia, Fisiobona, ja està preparat per obrir amb el nou rètol en fusta troquelada a mà.

rètol fusta relleu

77.RÈTOL FUSTA LLETRES EN RELLEU

Rètol de fusta amb base allistonada color nogal i lletres tallades a mà en color pi natural i col·locades en relleu per al restaurant Arepa2 de Mataró.

cartell fusta troquelat

78.CARTELL TROQUELAT EN FUSTA

Cartell enorme de 170 x 150 cm per a exterior troquelat a mà en fusta i fons de color negre per a la façana del nou restaurant La Pecora Nera de Madrid.

rètol fusta Barcelona

79.RÈTOL FUSTA CLAUDINE

Rètol de fusta amb base de color verd i lletres en relleu tallades a mà en color negre amb dos jerros de vidre amb llum i flors per a la nova botiga Claudine de Barcelona al carrer Escudellers 45.

cartell fusta relleu

80.CARTELL FUSTA DECORACIÓ INTERIOR

Cartell de fusta amb lletres i logotip tallats a mà en fusta i col·locats en rellleu sobre una base de fusta irregular per a decoració interior de Vyanga Yoga.

lletres de fusta

81.LLETRES CORPÒRIES

Pinzell i lletres tallades a mà per a la rotulació del nou espai de dibuix i pintura Annart de Vilanova i la Geltrú, al carrer Francesc Macià nº153.

cartell de fusta pintat

82.RÈTOL PINTAT EFECTE PIRO

Rètol de fusta pintat efecto piro amb base de color roure clar per a la nova pizzeria de la Sagrera a Barcelona, Mamma Magda.

cartell exterior

83.CARTELL INFORMATIU

Fins a Mallorca ha viatjat aquest cartell de fusta informatiu per a l'exterior amb logotip i text pintat.

rètol fusta Granollers

84.RÈTOL CAFÈ GRANOLLERS

Rètol a mida amb base de fusta enllistonada color blanc decapat, amb lletres tallades a mà en fusta i acabades en color blau per al Papua Cafè de Granollers.

corpori de fusta

85.CORPORI FUSTA

Corpori de fusta de pi tallat a mà en color roure clar que ha viatjat fins a la clínica Osabide a Orduña per a decorar la seva recepció.

rètols en fusta

86.RÈTOLS EN FUSTA

Cartell de fusta amb història, amb logotip, banderola de fusta i rètols amb el nom en relleu de fusta per a la nova imatge de la cafeteria Lloveras de Premià de Mar.

rètols en fusta

87.RÈTOL PINTAT BARCELONA

Cartell de fusta a mida per a la nova botiga Bon Granel del barri de Sants a Barcelona, amb efecte enllistonat i logotip pintat en blanc.

cartell fusta pintat

87.CARTELL DE FUSTA PER A MARKET

Cartell de fusta a mida per a exterior en color roure clar i logotip envellit per a la decoració del stand de
B | The Beach Brand.

cartell fusta pintat

88.CARTELL ENLLISTONAT PINTAT

Rètol de madera enllistonat amb logotip pintat per al nou local de Madrid Donde Lucas y Jacobo.

rètol troquelat fusta

89.LOGOTIP TROQUELAT

Rètol de fusta amb base enllistonada decapada i logotip troquelat a mà central per a la nova escola-taller del barri de Sants, La Xifla.

cartell fusta montblanc

90.CARTELL LLETRES RELLEU

Cobriment de fusta i cartell amb lletres tallades a mà i en relleu en color blanc per al nou centre d'idiomes Liz's House de Montblanc.

rètol fusta bombetes sitges

91.RÈTOL LLUM BOMBETES

Cartell de fusta pintat i rètol a mida en color roure fosc i lletres pintades en blanc, emmarcades per dues línies de bombetes que vesteixen la façana de l'estudi de Laura Chacón Photography a Sitges.

rètol barcelona

92.RÈTOL EXTERIOR TROQUELAT

Rètol de fusta de pi acabat color roure mig amb nom troquelat per Amaranto Mexican Fusion Pâtisserie de Barcelona que ja llueix a la seva nova façana del carrer Bailén 233 de Barcelona.

rètol madrid

93.RÈTOL BLANC I NEGRE FORJA

Logotip troquelat a mà en fusta per a aquest rètol retroil·luminat, acabat negre forja, per al Cochoco Bakery de Madrid.

rètol botiga

94.RÈTOL FUSTA TROQUELAT

Cartell per a exterior en fusta amb nom troquelat a mà per a la botiga Ecotienda Ananda que obre les seves portes a Alacant.

cartells botiga barcelona

95.CORPORI I CARTELLS BOTIGA

Corpori en fusta tallat a mà per a la decoració de l'interior de la nova botiga Verdi CBD Store i dos cartells de fusta pintats per al seu exterior.

cartell fusta botiga

96.CARTELL FUSTA PINTAT EXTERIOR

Cartell en fusta de pi acabat color roure clar amb el nom de la botiga pintat en blanc per a l'exterior d' Outlet Moda. Senzill però elegant.

cartells efecte piro

97.CARTELLS BOTIGA EFECTE PIRO

Cartells personalitzats en fusta per a l'exterior d'aquests establiments a Cornellà de Llobregat. Fusta acabat envarnissat color roure clar i tipografies en efecte piro. Minimalista i elegant!

rètol fusta Martorell

98.RÈTOL TROQUELAT AMB LLUM

Rètol exterior de fusta amb efecte enllistonat, lletres troquelades a mà i amb retroil·luminació per a La Glotona, el primer coffee & bowl de Martorell.

rètol pintat fusta exterior

99.RÈTOL FUSTA BOTIGA

Rètol de fusta per a l'exterior de la botiga Ndnatural de Badalona, una sola peça de més de 4 metres i mig de llarg amb acabat color roure clar i logotip pintat en negre.

rètols fusta barcelona

100.RÈTOLS, CORPORI I BANDEROLES

Senyalització a mida per als centres Innate de Barcelona i Sitges amb rètols de fusta, corpori en color blanc per al vidre i banderoles corporatives de fusta.

cartell fusta mataró

101.CARTELL EXTERIOR RESTAURANT

Cartell de fusta per a l'exterior del restaurant Gel Restaurant de Mataró, amb acabat roure fosc envellit, lletres en negre i logotip troquelat a mà.

cartell fusta troquelat

102.CARTELL FUSTA I XAPA

Cartell exterior amb nom troquelat a mà en la fusta i fons de xapa de ferro amb vernís incolor per a la bodega IRIZA de La Rioja.

rètol i banderola fusta

103.RÈTOL ENLLISTONAT I BANDEROLA DE FUSTA

Rètol efecte enllistonat amb nom troquelat en fusta color nogal i lletres amb fons blanc.
Banderola circular pintada a mida per a
El taller de la bici de Saragossa.

rètol fusta nogal

104.RÈTOL TROQUELAT I PINTAT

Rètol de fusta amb efecte enllistonat acabat nogal, detalls pintats i nom de l'herbolari Gaia de Rubí per a la seva retroil·luminació.

corpori fusta interior

105.CORPORI DE FUSTA COLOR

Corpori a mida tallat a mà en fusta i pintat per a la decoració de l'entrada de la nova oficina de Magnum Fruits a Mercabarna.

banderola de fusta

106.BANDEROLA DE FUSTA

Aplicació de logotip en color negre sobre base de fusta de pi acabat color roure fosc per a aquesta banderola per a Organic vida.

rètol fusta Barcelona

107.CARTELL TROQUELAT AMB BOMBETES

Rètol de fusta per a exterior amb logotip troquelat a mà en la base de fusta i il·luminació perimetral amb bombetes per a El Papa Shaker de Barcelona.

rètol fusta Granollers

108.CARTELL RETROIL·LUMINAT

Cartell de fusta amb logotip troquelat a mà amb caixa de llum per a retroil·luminació i descripció pintada en color blanc per a la nova ubicació de NutriCosCulture a Granollers.

cartelleria fusta hotel

109.CARTELLERIA DE FUSTA

Cartelleria de fusta a mida amb base de fusta color roure fosc i text en blanc pintat per a l'hotel Can Dispès de Viladamat, Girona.

cartelleria fusta hotel

110.CARTELL EXTERIOR RELLEU

Cartell en fusta per a exterior amb logotip tallat a mà i col·locat en relleu per al restaurant Lo Molí.

logotip tallat en fusta

111.LOGOTIP TALLAT EN FUSTA

Lovemos Creative Studio ens demana tallar a mà el seu logotip en aquest corpori de fusta per a personalitzar-lo. Genial!

rètol fusta sitges

112.RÈTOL SITGES EN RELLEU

Rètol exterior en fusta amb lletres i logotip tallades a mà en color negre per a la nova botiga CBD Experience de Sitges.

cartell fusta gossos

113.CARTELL FUSTA BOTIGA

Cartell en fusta tallat en forma d'os, en color negre i logotip pintat en color blanc per a l'entrada de la botiga d'animals Heminguau de Sant Cugat del Vallès. Guau! ;)

rètol relleu fusta

114.RÈTOL FLORISTERIA EN RELLEU

Rètol de fusta amb lletres tallades a mà en relleu per a la nova floristeria de Barcelona, Florann, al carrer Copèrnic 51.

rètol fusta barcelona

115.CARTELL PINTAT DE FUSTA

Rètol pintat en fusta per a la nova imatge del restaurant de cuina de mercat de Barcelona, Ca n'Andreu, que actualitza els seus serveis a menjar per emportar.

banderola relleu

116.BANDEROLA EN RELLEU

Banderola de fusta a mida per a les Cases rurals de Valdebelar amb el text pintat i el detall de la fulla col·locat en relleu sobre la base. Molt original!

rètol relleu fusta

117.RÈTOL EN RELLEU

Rètol de fusta per a La Ecuelita de Eme de Zamora amb tots els detalls tallats a mà en fusta i col·locats en relleu. Guau!

rètol en relleu fusta

118.RÈTOL TROQUELAT EN RELLEU

Rètol en fusta amb base troquelada i lletres tallades a mà en relleu per a la façana de la pastisseria La Xocolatona a Tona ;)

cartell fusta xiringuito

119.CARTELL LOGO TROQUELAT

Logotip del xiringuito Calima Platja d'Ocata troquelat a mà en la fusta amb fons de color negre per a la identificació d'aquest establiment. Gran i maco!

cartell fusta banderola

120.CARTELL I BANDEROLA FUSTA

Cartell de fusta troquelat a mà i banderola a mida per a la senyalització del nou Cafè Floh de Barcelona. Un disseny super xulo!

banderola de xapa

121.BANDEROLA DE XAPA CORPORATIVA

Banderola de xapa de ferro pintada amb el logotip i contacte de la Lolita's Barbers Shop ubicada a Sitges.

cartell lletres fusta

122.RÈTOL AMB LLETRES EN FUSTA

Rètol amb lletres tallades a mà en fusta, pintades en blanc i col·locades en relleu sobre la base de color roure fosc per a la façana del restaurant Kobarde de Premià de Mar.

rètol fusta bombetes

123.RÈTOL DE FUSTA TROQUELAT AMB LLUM

Cartell de fusta amb caixa central decorada amb bombetes i nom troquelat a mà amb el fons de color negre per al nou local Kalma Poké Bar de Bilbao.

cartell fusta lletres

124.LLETRES DE FUSTA RELLEU

Cartell amb base de fusta de pi i lletres tallades a mà en relleu en color negre per a la decoració de l'entrada de la Cereria Pinsart de Caldes de Montbui.

cartell fusta coure

125.RÈTOL BLANC DECAPAT I COURE

Rètol de fusta en blanc decapat i lletres troquelades amb fons de color coure per Studio Jenyoga d'Alacant.

cartell exterior fusta

126.RÈTOL DE FUSTA EN RELLEU BARCELONA

Rètol amb fulla i lletres tallades a mà i col·locades en relleu sobre la base de fusta per al nou local de La Bella Bio de Barcelona.

cartell exterior fusta

127.RÈTOL EXTERIOR FUSTA PINTAT

La nova botiga per a mascotes de Sant Joan Despí, Patitas y huellas, té nou rètol de fusta amb efecte enllistonat i logotip pintat en color negre per a la seva façana.

cartell exterior fusta

128.CARTELL TROQUELAT BARCELONA

Encàrrec a mida d'aquest rètol de 4 metres amb les lletres troquelades a mà amb fons de color verd per al nou local del carrer Castillejos de Barcelona, Brunch & Tablas.

cartell exterior fusta

129.CARTELL RELLEU BARCELONA

Rètol en fusta de pi amb logotip tallat a mà en fusta i en colors corporatius per a l'entrada, també en el mateix estil, de Sisme Creatiu a Barcelona.

cartell fusta thai

130.RÈTOL TROQUELAT, CARTELL I CORPORI DE FUSTA

Cartell informatiu pintat, corpori tallat a mà en fusta i rètol troquelat a mà per a l'espai Lanna Massatge Tradicional Thai a Granollers.

banderola casa fusta

131.BANDEROLA I RÈTOL TROQUELAT AMB LLUM TERRASSA

Banderola en forma de casa i cartell de fusta troquelat a mà per a la primera oficina de Tu casa con Rosa immobiliària a Terrassa, ambdós amb il·luminació.

banderola fusta rodona

132.BANDEROLA DE FUSTA RODONA

Si aneu per Vilafranca del Penedès i veieu aquesta banderola, és que heu arribat a Massabo; banderola de fusta rodona per a donuts artesans.

rètol fusta

133.RÈTOL TROQUELAT PER A EXTERIOR

Rètol en base fusta color roure fosc amb lletres troquelades a mà amb el fons de color negre per al nou estudi de pilates de la Laura Guàrdia.

rètol fusta horta

134.CARTELLERIA DE FUSTA

Cartell de fusta informatiu i dos rètols de fusta amb el nom de la ferreteria troquelat a mà i amb retroil·luminació per a la Ferreteria i llar Marimon d'Horta a Barcelona.

rètol fusta barcelona

135.RÈTOL FUSTA EXTERIOR SANT ANDREU

Rètol de fusta amb el nom troquelat a mà i detalls pintats en color corporatiu per a la nova botiga Xerigot de Sant Andreu.

cartell exterior fusta

136.CARTELL FUSTA 5 METRES

Cartell de fusta per a l'exterior de la nova seu de TRACE a Barcelona. Rètol de cinc metres de llarg amb els detalls del logotip en relleu tallats a mà.

cartell exterior fusta

137.CARTELL TROQUELAT AMB LLUM

Rètol amb el nom del restaurant Les Llums de la Roca del Vallès troquelat a mà en la base de fusta color roure clar i perímetre il·luminat amb bombetes. Genial!

banderola de fusta

138.BANDEROLA DE FUSTA

Banderola de fusta a mida amb dues cares corporatives per a la Flat Hunter Gaëlle Esqué ubicada al carrer Verdi ;)

rètols de fust exterior

139.RÈTOLS FUSTA RELLEU BARCELONA

Rètols de fusta amb lletres en relleu en color blanc i detalls pintats per a la nova immobiliària midistrito.com del carrer indústria de Barcelona

cartelleria fusta exterior

140.CARTELLERIA DE FUSTA PERSONALITZADA

Cartelleria de fusta per a exterior personalitzada per a la casa rural Villa Margarita de Girona: cartells de fusta i pal amb indicacions.

cartell fusta exterior

141.RÈTOL FUSTA LLETRES RELLEU

Base de fusta de pi enllistonada color blanc decapat amb lletres tallades a mà en relleu per a La Cabanya de la maternitat del barri d'Horta.

cartell relleu brush vilanova

142.CARTELL FUSTA EXTERIOR VILANOVA

Cartell exterior amb lletres tallades a mà en fusta i col·locades en relleu sobre una base de fusta de pi natural per al nou centre de bellesa i benestar Brush a Vilanova i la Geltrú.

cartell relleu sabadell

143.RÈTOL DE FUSTA SABADELL

Per al nou local de Fisiolacta a Sabadell, hem realitzat aquest rètol de fusta de 5 metres de llarg amb lletres tallades a mà en fusta i detalls pintats en els colors corporatius. Un rètol genial i gegant!

banderola fusta

144.BANDEROLA RODONA DE FUSTA

Banderola rodona de fusta per al restaurant Les Llums de la Roca del Vallès que anuncia un nou servei d'esmorzars: La Granja.

corpori fusta logo

145.CORPORIS DE FUSTA

Papüa, Kom i Ravet Bike s'uneixen en un únic espai a Granollers i compten amb nosaltres per als corporis de fusta tallats a mà i detalls pintats directament a paret com a part principal de la decoració d'aquest gran establiment.

rètol rodó fusta

146.CARTELL RODÓ EN RELLEU

Cartell amb base rodona de fusta amb les lletres i la fulla tallades a mà i col·locades en relleu per a l'Escola Natura montessori

rètol fusta exterior

147.RÈTOL ESCOLA BADALONA

Rètol de fusta per a l'exterior de l'Escola Badalona Port. Base en color roure clar i lletres troquelades a mà amb fons de color blau, perfecte per a aquesta escola al costat del mar.

rètol fusta relleu

148.RÈTOL LLETRES EN RELLEU

Rètol amb base de fusta pi natural amb lletres tallades a mà en fusta i pintades tal i com demana el seu colorit logotip per a la nova botiga Mamo & Mimi de Barcelona.

rètol fusta pintat

149.CARTELL EXTERIOR PINTAT

Cartell de fusta per a exterior amb el logotip pintat de l'espai cultural & Bar Mumuki del carrer Aragó de Barcelona.

cartell fusta pintat

150.CARTELL FUSTA BOTIGA PINTAT

La nova botiga de la plaça de la vila de de Sant Celoni, La Taba, estrena també cartell de fusta amb el logotip pintat.

rètol fusta barcelona

151.LLETRES EN RELLEU A DOS COLORS

El local de cafè d'especialitat El pa sencer de Barcelona estrena nou cartell amb aquest amb lletres en relleu en dos colors: frontal negre i perfil grana.

banderola fusta exterior

152.BANDEROLA FUSTA LOGOTIP

Banderola de fusta per a exterior amb acabat color roure clar i logotip pintat, Nagomu.

rètols barcelona

153.RENOVACIÓ RÈTOLS DE FUSTA BARCELONA

El mític bar Glaciar de la plaça Reial de Barcelona ha confiat en nosaltres per a la renovació dels seus quatre rètols amb base de fusta i motllura perimetral. Autèntics!

banderola exterior

154.BANDEROLA DE FUSTA PINTADA A MÀ

El nou cafè Hagrid's de Sant Celoni ha obert les seves portes i de segur el trobareu ja que de la seva façana penja aquesta banderola pintada a mà amb el seu fantàstic logotip.

rètol fusta

155.RÈTOL FUSTA TROQUELAT AMB BOMBETES

Aquest rètol de fusta anirà col·locat al food truck de l'empresa Kemekomo?: nom troquelat a mà amb perímetre de bombetes.

corpori de fusta

156.CORPORI DE FUSTA AL NATURAL

Corpori de fusta acabat natural amb el logotip de l'empresa Búho Barcelona.

cartelleria fusta

157.RÈTOL I BANDEROLA DE FUSTA

Banderola de fusta i rètol amb lletres en relleu tallades a mà per al primer centre de fustateràpia de Sitges: Madero center.

cartell fusta

158.CARTELL DE FUSTA

Cartell de fusta amb logotip troquelat a mà i nom pintat d'aquest criador de pastors alemanys, L'alzina vella.

rètol fusta exterior

159.RÈTOL FUSTA EXTERIOR AMB LLETRES EN RELLEU

Rètol de fusta amb base color nogal i lletres en relleu tallades a mà en color blanc per a la nova Pizzeria Carbonell de Manlleu.

cartell lletres fusta

160.CARTELL LLETRES EN FUSTA

Cartell de fusta amb les lletres tallades a mà i col·locades en relleu per a la iniciativa Nomdonalagana de Barcelona.

rètols fusta exterior

161.RÈTOLS FUSTA PER EXTERIOR SANT PERE DE RIBES

La pastisseria de Sant Pere de Ribes Serarols Nin renova la seva imatge amb aquests dos nous rètols de fusta amb lletres en pvc i il·luminació led superior.

cartells fusta exterior

162.CARTELLS PERSONALITZATS VINYES

Cartells de fusta per a exterior personalitzats amb la informació de cada vinya pintada i codi qr en pvc per a Vins i caves Oriol Rossell al Penedès.

rètols fusta troquelats

163.RÈTOLS RETROIL·LUMINATS

Hem realitzat dos rètols troquelats i retroil·luminats (amb caixa de llum) de diferents mides per al restaurant Sa Farmacia by Piratabus de Formentera. Super xulos!

cartell xapa exterior

164.CARTELL I BANDEROLA DE XAPA

Banderola de xapa corporativa i lletres de fusta taallades a mà en color blanc per al frontal del rètol del nou centre Pampa Sutdio a Barcelona.

rètol fusta exterior

165.BANDEROLA I RÈTOL ENLLISTONAT

Banderola circular de fusta i rètol amb efecte enllistonat i decapat amb lletres tallades a mà en relleu per a la nova botiga d'Alacant, Artvilla.

rètol fusta exterior

166.RÈTOLS EXTERIOR TROQUELATS

Cartelleria en fusta i rètols troquelats a mà amb el logotip de Kampaoh per a la senyalització dels seus increïbles càmpings.

rètol fusta en blanc

167.RÈTOL LOGOTIP RELLEU

Rètol de fusta amb base color blanc decapat, lletres i cor tallat a mà en fusta i col·locat en relleu per a la nova drogueria ecològica Teva Terra de Barcelona.

coprori fusta exterior

168.CORPORI FUSTA EXTERIOR

Corpori de fusta per a l'exterior de l'entrada de la nova botiga Claudinea Barcelona, al carrer Avinyó. Corpori tallat a mà en color daurat.

coprori fusta oficina

169.CORPORI FUSTA INTERIOR

Decoració de la paret frontal de l'oficina Monterri a Barcelona amb aquest copori de fusta tallat a mà per a l'interior de l'entrada.

cartell fusta exterior

170.CARTELL FUSTA EXTERIOR TERRASSA

Cartell de fusta enllistonat amb logotip pintat per a la terrassa exterior de La Morera del Patró a Cornellà del Llobregat.

rètol fusta llibreria

171.RÈTOL LLETRES EN RELLEU

Base de fusta de pi natural amb lletres corporatives tallades a mà en relleu i instal·lació inclinada per a l'entrada d'aquesta maca llibreria d'Esparreguera,
El Teler.

banderola fusta perruqueria

172.BANDEROLA FUSTA PINTADA

Banderola de fusta en forma circular amb disseny de logotip pintat a la fusta en color blanc i efecto piro per a la perruequeria Estilisme natural.

banderola fusta exterior

173.BANDEROLA FUSTA EFECTE PIRO

Banderola de fusta per a exterior amb logotip de Musubi Almería pintat efecte piro.

rètol exterior troquelat

174.RÈTOL TROQUELAT PI NATURAL

Rètol en fusta de pi natural i logotip troquelat a mà amb fons de color verd per a la decoració d'Agricolum.

cartell fusta exterior

175.CARTELL ENTRADA FUSTA

Cartell en base de fusta tricapa per a penjar en una estaca amb logotip pintat en color negre i lletres tallades a mà i col·locades en relleu per a l'espai
Can Ca, educació canina.

cartell fusta exterior

176.TOTEM CORPORATIU

Totem corporatiu amb el nom de l'empresa Mas uniformes en relleu i la resta pintat en fusta.

corpori fusta exterio

177.CORPORI DE FUSTA EXTERIOR

Lletres de fusta tallades a mà per a corpori exterior i cartell pintat per al rètol de la nova fruiteria Vida sana de Badalona

retol en fusta exterior

178.BANDEROLA I RÈTOL EXTERIOR

Banderola troquelada a mà i rètol corporatiu de fusta amb lletres i lloms de llibre en relleu per a aquest impressionant disseny de la renovada imatge de Llibreria l'aranya a Cerdanyola del Vallès.

banderola fusta exterior

179.BANDEROLA I CARTELLERIA EXTERIOR

La llibreria A peu de pàgina de Barcelona amplia el seu servei i ho anuncia amb un nou rètol de fusta i actualitza banderola, cartell d'horari i d'activitats amb aquests de fusta personalitzats.

banderola fusta exterior

180.BANDEROLA I RÈTOL PERSONALITZATS

Rètol de fusta amb lletres tallades a mà en relleu i banderola personalitzada per al nou local de Barcelona Ginger & Seltz Flexibodega.

banderola fusta exterior

181.RÈTOL I BANDEROLA AMB LLUM

Rètol i banderola amb base de fusta de pi color roure fosc amb nom troquelat a mà i col·locats sobre una caixa de llum per a la seva retroil·luminació per al nou establiment Wurg a La Molina.

cartell fusta

182.CARTELL LLETRES RELLEU

Cartell amb lletres tallades a mà en fusta en color blanc per a la botiga de moda Luna llena amb base de fusta de pi color roure clar.

cartell fusta pintat

183.BANDEROLA I CARTELL DE FUSTA

Cartell i banderola de fusta amb text pintat efecto piro per al centre de manicura Júlia Grimal.

banderola fusta pintada

184.BANDEROLA PINTADA DE FUSTA

Banderola rodona en fusta acabat color roure clar i logotip pintat en negre per a la senyalització del restaurant Les llumsde La Roca del Vallès.

corpori fusta

185.CORPORI DE FUSTA

Corpori de fusta tallat a mà en color roure clar amb el text TRAINING.

rètols fusta exterior

186.CARTELLS FUSTA BANDEROLA DE XAPA

Rètols de fusta troquelats amb retroil·luminació i banderola de xapa pintada per al nou establiment Amazonia açaí de Barcelona.

rètol fusta exterior

187.RÈTOL FUSTA PERSONALITZAT

Rètol de fusta personalitzat per al nou establiment de Sant Pere de Ribes, La botigueta de l'Agnès amb detall de papallona en relleu.

rètols fusta exterior

188.RÈTOLS FUSTA EXTERIOR I CORPORI INTERIOR

Dos rètols exteriors de fusta amb lletres en relleu i un corpori de fusta a mida per a la nova oficina a Barcelona de la immobiliària Loca Barcelona.

rètol fusta lletres vilanova

189.RÈTOL EXTERIOR VILANOVA

Rètol amb lletres tallades a mà en fusta en color blanc i base de fusta color roure fosc per al nou restaurant Xodó ubicat al preciós passeig marítim de Vilanova i la Geltrú.

rètol fusta sitges

190.RÈTOL TROQUELAT I CORPORIS SOBRE DEPLOYE

La maldita de Sitges renova la seva cartelleria i ho fa amb un rètol retroil·luminat i corporis de fusta sobre base de deployé.

cartell logotip

191.CARTELL CORPORATIU EN FUSTA

Cartell corporatiu amb el logotip de Veslab troquelat i en relleu en fusta per a la decoració de la seva botiga física.

cartell logotip

192.RÈTOL I BANDEROLA RESTAURANT

Rètol amb base de fusta de pi natural i logotip en relleu tallat a mà i banderola rodona de fusta pintada per a l'entrada del nou restaurant POKEBO per emportar d'Arenys de Mar.

cartell logotip

193.RÈTOL FUSTA GESTORIA

Rètol de fusta corporatiu amb text pintat i detall de logotip tallat a mà en fusta per a l'exterior de la nova gestoria Fem Gestió de Barcelona.

cartell entrada yoga

194.CARTELL I BANDEROLA DE FUSTA

Cartell informatiu i banderola corporativa en fusta pintada per a l'entrada del centre de Yoga, Silenci, espai de salut a Sabadell.

cartell botiga bcn

195.RÈTOL FUSTA EFECTE PIRO

Rètol de fusta exterior per a l'entrada de la botiga del barri de Sant Andreu La Petita Dida pintat efecte piro.

rètol fusta restaurant

196.RÈTOL FUSTA PERSONALITZAT

Rètol de fusta personalitzat per a l'exterior del restaurant italià Galú: base de fusta de pi color roure clar amb el nom pintat.

banderola fusta llibreria

197.BANDEROLA LOGOTIP PINTAT

Banderola rodona en fusta a mida amb logotip pintat en dos colors per a la senyalització de la llibreria Abracadabra Books & Toys de Barcelona.

cartelleria exterior

198.CARTELLERIA I FARISTOL A MIDA

Faristol i cartelleria de fusta a mida i personalitzada per a l'entrada de La morera del patro a Cornellà de Llobregat: base de fusta de pi acabat color roure fosc amb logotip i text pintat en negre.

cartelleria exterior

199.BANDEROLA I PLAFÓ DE FUSTA

Banderola i plafó de fusta amb logotip transferit per a l'entrada de la llibreria Pati de llibres a Sant Cugat.

cartelleria exterior

200.CORPORI FUSTA EXTERIOR

Logotip exterior tallat a mà en fusta i pintat de color negre per a la façana de l'entrada del nou local Malapeça a Sabadell.

cartelleria interior

201.XAPES SENYALITZACIÓ PERSONALITZADES

Xapes personalitzades per a la senyalització de l'interior del Cocovail beer hall de Barcelona amb disseny personalitzat i subjectacartes per a l'entrada del local.

cartell logotip

202.CARTELLS PERSONALITZATS PINTATS

Rètols de fusta efecte enllistonat amb base blanca lleugerament decapada amb el logotip pintat.

cartell logotip a mida

203.CARTELL LOGOTIP CORPORI

Cartell personalitzat tallat a mà amb el logotip en lletres corpòrees per a l'empresa Coberclick.

cartell fusta

204.CARTELLERIA CLUB NATACIÓ BARCELONA

Rètols de fusta amb forma de paddle surf amb lletres en relleu per a la visualització del stand de CNB a la platja i senyalització dels seus operadors i serveis amb banderoles de fusta.

banderola negoci

205.BANDEROLA XAPA PINTADA

Banderola en xapa pintada en negre i logotip per a la senyalització de l'arrosseria El gra.

rètol personalitzat

206.RÈTOL TROQUELAT I PINTAT

Rètol en fusta de pi amb nom de la pizzeria troquelat a mà i detall del logotip pintat a mà. Perfecte per a la decoració de la façana del Dalla Nonna.

rètol fusta

207.RÈTOL FUSTA PERSONALITZAT

Cartell amb base de fusta, imagotip i text pintats i lletres Cauma tallades a mà i col·locades en relleu per al nou centre de salut i psicologia del barri de Sant Andreu a Barcelona

cartells fusta pintats

208.CARTELLS FUSTA FRUITERIA

Cartells de fusta pintats per a la façana i senyalització d'aquest establiment de fruites, verdures i sucs naturals a Barcelona, Tito Fresh.

rètol fusta relleu

209.RÈTOL DE FUSTA AMB LOGO EN RELLEU

Per a la nova botiga El gourmet shop de Calafell hem realitzat aquest rètol gegant de quasi 4 metres de llarg i 120 cm d'alçada amb el logotip tallat a mà en relleu i cartell indicatiu també en fusta.

banderola cafeteria

210.BANDEROLA HORITZONTAL

Banderola de fusta personalitzada amb el color verd corporatiu i tipografía pintada de la nova cafeteria d'especialitat a Sevilla, Selva Coffee.

banderola cafeteria

211.BANDEROLA I RÈTOL EN DUES PARTS

La nova botiga de joguines de Madrid, Chiva Chivita ha confiat en nosaltres per a fer el seu cartell d'exterior de fusta amb lletres en relleu i banderola. Bon viatge!

rètol en fusta

212.RÈTOL LLETRES RELLEU EXTERIOR

A Terrassa trobareu aquest rètol amb lletres de fusta tallades a mà i pintades en color negre sobre base color rosa corporatiu. Un disseny molt senzill però elegant per al nou negoci La modista.

cartells fusta

213.CARTELLS TROQUELATS

Fins a Alacant van viatjar aquests dos rètols troquelats a mà amb el logoti de Playa Rubí, cadascun amb el seu estil: més industrial amb xapa al darrera i més platger amb els llistons marcats.

cartell rodó fusta

214.RÈTOL RODÓ EN RELLEU

Per al nou centre Fisiopelviana vam crear aquest rètol amb forma rodona i les lletres en relleu. Ara decora la seva façana de Badalona.

rètols fusta troquelats

215.RÈTOLS TROQUELATS AMB LLUM

Nova imatge! Això vol dir renovació de rètols per a Jamón y vino restaurant just al costat de la Sagrada Família: tres rètols amb logotip troquelat a mà en la fusta i caixa per a retroil·luminació.

banderola fusta

216.BANDEROLA LOGOTIP EN RELLEU

La Lllibreria cooperativa El Soterrani de Tarragona ja té banderola perquè així tothom pugui localitzar-la millor ;)

caballet personalitzat

217.CABALLET INFORMATIU

Caballet personalitzat i fet a mida amb el color corporatiu de fins i el disseny dels serveis pintats per a informar els vinanats de Pampa Studio a Barcelona.

rètol lletres fusta

218.RÈTOL LLETRES RETROIL·LUMINADES

Rètol interior amb base de fusta color corporatiu i lletres tallades a mà en fusta amb retroil·luminació per a la senyalització de l'espai de botiga de cafès de Papüa Factory a Granollers.

rètol rústic fusta

219.RÈTOL RÚSTIC LLETRES I LLUM

Rètol de fusta d'estil rústic efecte enllistonat i lletres en relleu per a El Celler de l'avi Peret a Cornellà de Llobregat. También tiene iluminación led superior e inferior.

rètol rústic

220.RÈTOL FUSTA TROQUELAT

Rètol de fusta efecte enllistonat en color roure fosc i lletres troquelades amb fons de color negre per a la fruiteria Ainara fruits a Sant Adrià del Besòs.

corpori logo

221.CORPORI INTERIOR CLÍNICA

Corpori de fusta personalitzat per a la decoració de la recepció de la clínica Nou DMP de Barcelona.

rètol fusta llum

222.RÈTOL DOS COLORS TROQUELAT

Banderola i rètols de fusta amb el nom troquelat a mà i amb retroil·luminació per al nou restaurant de Barcelona Pink& Green.

rètol fusta mollet

223.RÈTOLS EXTERIORS I CORPORI

Dos rètols de fusta en relleu per a l'exterior i un corpori personalitzat per a l'interior de la nova floristeria Musetta de Mollet del Vallès..

rètol fusta joieria

225.RÈTOL NOM TROQUELAT I LLUM

Dos rètols troquelats amb fusta i retroil·luminats amb la signtura de Xavier Guri resident del nou taller de joies d'Horta.

rètol fusta local

226.RÈTOL AMB MOTLLURA

Rètol amb lletres tallades a mà en fusta, fons vermell amb topos pintats blancs i perfil amb motllura de fusta de color negre que l'emmarca i li dóna una gran presència: El Bendito a Sitges.

rètol fusta motllura

227.RÈTOL FUSTA ELEGANT

Rètol gegant, de cinc metres de llarg, per a vestir amb elegància l'entrada de la nova botiga Moonet de Barcelona: amb motllura de fusta interior que li dóna una gran personalitat.

corpori de fusta

228.COPRORI FUSTA INTERIOR

Corpori tallat a mà en fusta i esmaltat amb el text 100% capaces per a la decoració de l'interior de la fundació Teb a Barcelona.

rètol i banderola amb llum

229.RÈTOL I BANDEROLA AMB LLUM

Banderola i rètol troquelats amb llum i disseny personalitzat per a la nova ubicació de Dietètica Rosa a Santa Coloma de Gramanet.

text en fusta

230.MISSATGE EN FUSTA

Corpori tallat a mà en fusta amb el missatge de "La Calma" per a la decoració de la sala d'una masia. La fusta és de pi i està acabada en color roure fosc.

cartell amonite

231.CARTELL TROQUELAT I EN RELLEU

Cartell a mida per a la botiga de joguines Veobio amb el nom troquelat en la fusta i el detall de l'amonite en relleu.

cartell fusta logotip

232.FLOR TALLADA EN FUSTA

Cartell de fusta a mida per a la parada de Cositas lindas amb el nom pintat i la flor tallada a mà en fusta i col·locada en relleu sobre la base.

lletres en fusta

233.LLETRES EN RELLEU FAÇANA

Lletres tallades a mà en fusta i pintades de color blanc per a col·locar sobre l'entrada de fusta de la nova botiga de La Manual Alpargatera de Barcelona.

rètol fusta botiga

234.RÈTOL D'ESTIL RÚSTIC

Rètol amb base de fusta molt fosca d'estil rústic, amb nom troquelat a mà i retroil·luminat i text adicional pintat en color blanc per a la botiga de Caldes de Montbui Ca l'Alvero.

caixa de llum logotip

235.CAIXA DE LLUM

Caixa de llum personalitzada amb logotip troquelat a mà en la fusta, retroil·luminació amb led de colors per a les festes de Disco Club.

caixa de llum logotip

236.LOGOTIP RETROIL·LUMINAT

Nou cartell per al local del carrer Aragó de Barcelona: Cocovail Beer Hall. Logotip tallat a mà en fusta amb interior de pvc per a retroil·lumació.
Banderola amb llum del mateix color vermell corporatiu.

Consulta més treballs en mobiliari que hem realitzat per a negocis.