mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

PORTFOLI - RÈTOLS I CARTELLS EN FUSTa negocis


Aquí trobareu tots els nostres treballs realitzats per a negocis que vulguin decorar la seva entrada amb un rètol personalitzat de fusta, ja sigui pintat, troquelat o en relleu. Cartells i rotulació en fusta, ferro, disseny personalitzat per a cada negoci.

Podeu demanar el vostre pressupost sense compromís!
O visitar la nostra botiga online.


RÈTOLS, CARTELLS i corporis - ELS NOSTRES TREBALLS


base rotulo madera

1.Base fusta rètol

Base de fusta feta a mida per al rètol del restaurant de Barcelona L'Osteria de Contadino - Ristorante Italiano.

rètol de fusta corporatiu

2.Rètol corporatiu

Rètol de fusta corporatiu. La marca està troquelada a la fusta i té un fons de color blau que s'il·lumina. La fusta contrasta amb la xapa de l'exterior.

rótulo de madera a medida

3.RÈtol en fusta

Rètol de fusta personalitzat per al Centre Nitya, amb logotip i colors corporatius. Fet a mà, amb fusta troquelada i caixa de llum per a retroil·luminació.

rètol pizzeria

4.Rètol pizzeria

Rètol a mida per a la nova pizzeria d'Agramunt, "Pizzeria Xus... del forn a casa", pintat i troquelat per a aquest nou local de la provincia de Lleida.

lletres corporatives fusta

5.Lletres corporatives de fusta

Lletres de fusta corporatives de 55 cm d'alçada per a un stand pilot de la nova marca de cosmètica natural Nature que va estar present a la fira de franquícies de Sevilla.

rètol fusta mataró

6.Rètol Taller de xocolata

Per al nou negoci Nibs de Mataró se'ns ha demanat tota mida: el rètol és tot de fusta i totalment artesanal, amb el logotip i marca tallat en fusta i col·locat en relleu i el text "taller de xocolata" pintat.

rètol troquelat a mà

7.Rètol troquelat

Per a la nova perruqueria i veterinari de Sant Andreu (Barcelona), Moixaines, hem troquelat el seu logotip en el rètol de fusta que llueix a l'entrada.
Tot el troquelat, tant el text com els perfils del gos i el gat, s'han fet a mà.

cobriment fusta

8.COBRIMENT FUSTA

La façana del nou Rebost de Sant Andreu llueix més maca que mai.
Per a embellir la paret, per a sota del rètol de ferro, ens van encarregar aquest cobriment amb llistons de fusta amb acabat blanc decapat.

rètol fusta vintage

9.RÈTOL FUSTA VINTAGE

Rètol d'aspecte vintage, de fusta, amb acabat de color blanc decapat sobre gris amb el nom troquelat de forma artesanal i amb el color rosa pastel corporatiu. Rètol retroil·luminat per a la nova botiga de roba per a dona de l'Eixample, Barnabella.

rètol fusta corporatiu

10.RÈTOL CORPORATIU EN FUSTA

Rètol corporatiu Ukudlala de Madrid, de dos colors, lletres troquelades a mà sobre fusta. Aquest rètol té un acabat imitació roure blanc, que combina amb la decoració del centre.

cartell fusta a mida

11.CARTELL FUSTA A MIDA

Cartell de fusta per a senyalització fet a mà, a mida i personalitzat per a l'Hotel Comendador de Segovia

banderola xapa

12.BANDEROLA

Banderola de xapa a mida i llum led superior per a que ningú es salti la cafeteria de tercera generació de Barcelona Animal Coffee Bar.

rètols fusta floristeria

13.FLORISTERIA: RÈTOLS A MIDA

Us presentem els rètols fets a mida, de forma artesanal i amb fusta per a la floristeria de Castelldefels Flordisseny. Disseny a mida, amb i sense bombetes, logotip amb colors corporatius sobre base de fusta color roure.

rètols fusta i ferro

14.RÈTOLS FUSTA I FERRO

El nou local de la plaça de la Barceloneta ja ha aixecat persianes i es mostren els rètols retroil·luminats fets en base de fusta i estructura de ferro acabat negre d'estil industrial. El logotip de North & South està troquelat a mà. Restauració del rètol original sobre xapa.

rètol fusta castelldefels

15.COBRIMENT FUSTA FOCACCERIA

Cobriment enllistonat en fusta per al rètol exterior, acbat pi natural, per a la nova cafeteria-focacceria de Castelldefels, PICNIC.

rètol a mida

16.RÈTOL PERSONALITZAT

Per al nou local de menjar orgànic del Paral·lel, Burret's, hem fet un rètol i mirall personalitzats. Rètol de fusta en color negre i lletres troquelades amb fons blanc. Mirall d'estil industrial efecte òxid.

rètols personalitzats

17.RÈTOLS PERSONALITZATS

El nou restaurant de la Plaça del Mercat nº 20 del Clot, Nana, ja estrena rotulació amb aquesta banderola a mida de xapa i el rètol personalitzat amb les lletres Nana troquelades en fusta, retroil·luminat i detalls en pintura.

banderola exterior

18.BANDEROLA XAPA

Per a aquesta gràfca de León D&D Gráfica Digital, hem realitzat a mida una banderola en xapa corporativa.

rètol de fusta a mida

19.RÈTOL DE FUSTA

Per a La Botigueta de Ca n'Amat hem realitzat aquest rètol de fusta personalitzat i a mida, amb el disseny del logotip pintat sobre la fusta de color roure envellit. Super maco!

rètol fusta troquelat

20.RÈTOL FUSTA SERVITECA

Rètol de fusta allistonat de color roure amb rodona corporativa i lletres troquelades a la fusta SERVITECA i detalls pintats per a aquesta fruiteria de Mataró.

rètol fusta pintat

21.RÈTOL PINTAT

Rètol a mida amb logotip pintat sobre fusta per a aquest nou restaurant de Poble Nou, Apri Bocca.

rètol amb llum

22.RÈTOL AMB LLUM

Rètol personalitzat de fusta i retroil·luminat per a La Bodega del Sol de Barcelona. Lletres, cervesa i estrelles troquelades sobre fusta i òrbites i lletres pintades. Un disseny de Monzón que guanya molt amb les llums enceses!

cartell fusta

23.CARTELL FUSTA

Cartell de fusta a mida per a l'exterior de l'estudi fotogràfic Helena Molinos. Fusta de pi envarnissada color roure amb logotip i dades pintades en blanc.

corpori de fusta

24.CORPORI DE FUSTA

Corpori tallat en fusta amb acabat natural que vestirà les instal·lacions de FLA amb aquesta i altres aplicacions de la seva imatge corporativa. Tota la peça ha estat tallada i polida a mà.

rètol a mida

25.RÈTOL XXL

Rètol gegant fet a mida, de 4,5 metres de llarg i 90 cm d'alçada per a Frankfurt-Cerveseria de Barcelona, al barri de la Bonanova. Fons de fusta color roure amb lletres i cervesa troquelades amb fons de color per a la retroil·luminació i altres detalls pintats. Enorme!

rètol de fusta

26.RÈTOL FUSTA RELLEU

La botiga i taller Abrilbike ha decorat la seva façana amb aquest rètol amb base de fusta color pi natural, amb el nom pintat en vermell sobre la fusta i el logotip de la bicicleta tallat a mà i en relleu. Si aneu al carrer Sardenya els trobeu segur!

rètol fusta relleu

27.RÈTOL EN RELLEU

Per a la botiga de joguines Fusta Cadabra hem adaptat el seu increíble logotip a la fusta, i el resultat és aquest espectacular rètol amb base llisa, lletres tallades i tintades en fusta amb el nen també en relleu pintat a mà. Una passada!

cartell fusta relleu

28.CARTELL EN RELLEU

Cartell corporatiu per a l'empresa de snacks ecològics Verdvending, amb les lletres tallades en fusta en blanc decapat sobre fons de color roure també de fusta.

rètol a mida fusta

29.RÈTOL A MIDA

Per al nou forn de pa Flecart de Girona, hem realitzat per a la façana, un rètol gegant de 4 metres i mig amb el seu logotip pintat en negre.

rètol interior llum

30.RÈTOL LLUMINÓS D'INTERIOR

RRètol per a interior que actua com a plafó lluminós corporatiu. Fons de color gris amb lletres troquelades en color blanc per a un millor contrast i impacte amb la llum del rètol encesa.

rètol fusta il·luminat

31.RÈTOL DE FUSTA IL·LUMINAT

El nou centre d'estètica i teràpies corporals de Barcelona, Sawabona, ja té llest el seu nou rètol de fusta, amb les lletres troquelades amb fons blau i retroil·luminat i reixeta de fusta superior.

rètol troquelat relleu

32.RÈTOL TROQUELAT I EN RELLEU

Rètol de fusta a mida per a la nova imatge de la pizzeria Àncora de Barcelona: lletres troquelades i logotip en relleu.

rètol fusta a mida

33.RÈTOL FUSTA AMB LLUM

Nou rètol per a la renovada perruqueria el barri de Sant Andreu, Quins pèls: lletres i logotip pintat i nom troquelat en la fusta per a retroil·luminació.

rètol fusta hostal sitges

34.RÈTOL EN RELLEU

Rètol de fusta amb lletres i flors en relleu, tallades a mà, per a decorar l'escenari del jardí de l'Uopia Beach House de Sitges. La cirereta!

cartell de fusta

35.CARTELL DE FUSTA

Cartell de fusta corporatiu per al nou centre de ioga de Sant Andreu de Llavaneres, M-YOGA, per a l'entrada del seu estudi.

rètol de fusta

36.RÈTOL LLETRES FUSTA

Rètol gegant de 445 x 150 cm per a aquest parc infantil d'Igualada, Carrusel Park, amb lletres de fusta de colors i base color roure. Una passada!

rètols de fusta barcelona

37.RÈTOLS DE FUSTA

Per a la senyalització del nou coworking de Barcelona, Lalola Coworking de creació, hem realitzat aquests dos rètols corporatius amb fusta, en relleu i pintats. Una cucada!

rètol fusta pintat

38.RÈTOL FUSTA PINTAT

Rètol de fusta pintat en dos colors amb el logotip de Birdikus, el nou negoci del carrer Costa Rica de La Sagrera ;)

rètol fusta troquelat

39.RÈTOL TROQUELAT FUSTA

Per a la botiga Capri de Barcelona, hem realitzat aquest rètol a mida: logotip troquelat en fusta en color roure amb colors corporatius de fons. Super fresc!

rètol fusta troquelat logotip

40.RÈTOL TROQUELAT

Rètol d'interior en fusta color roure amb perfil irregular i logotip troquelat per a l'escola d'idiomes El Aula Azul de Sant Sebastià ;)

rètol lletres fusta

41.RÈTOL EN RELLEU

Rètol de fusta amb les lletres tallades a mà en relleu Cal Rit i detalls pintats amb els colors corporatius d'aquesta nova agrobotiga de La Cerdanya.

corpori en fusta

42.LLETRES EN FUSTA

Cartell a mida i lletres corporatives tallades en fusta de pi acabat natural per a la nova botiga a granel de Rennes (França), Ti Grains

lletras fusta corporatives

43.LLETRES FUSTA CORPORATIVES

Lletres de fusta corporatives tallades a mà, pintades en color blanc i preparades per a ús exterior, per a la imatge d'aquesta empresa de bisuteria valenciana, Idealia.

rètol fusta i xapa

44.RÈTOL FUSTA I XAPA

Per a la façana de Bossinets a Vilanova i la Geltrú, hem realitzat aquest rètol amb base de xapa de ferro que serveix per a collar-lo i que es pot veure com a fons de les lletres troquelades a mà, genial!

rètol fusta exterior

45.CARTELL PASTISSERIA

Aquesta pastisseria creativa obre les seves portes a Vilanova i la Geltrú i els hem realitzat rètol exterior de fusta troquelada amb retroil·luminació que llueix genial a la seva façana:
Y por qué no?!

cartell horari negocis

46.CARTELL FUSTA HORARI

La perruqueria Quins Pèls de Barcelona ha tornat a confiar en nosaltres per a anunciar a la seva clientela l'horari d'atenció amb aquest cartell de fusta pintat ;)

rètol fusta barcelona

47.RÈTOL FUSTA PERRUQUERIA

La nova perruqueria de Santa Coloma de Gramanet, Goen Estilistes, ja ha obert les seves portes amb el seu rètol de fusta amb lletres en relleu.

rètol fusta

48.RÈTOLS FUSTA LA MOLINA

Nous rètols de fusta per a la façana del Bar Restaurant de La Molina, Schuss Food & Bar per a que tothom els vegi des de ben lluny!

rètol fusta yoga

49.RÈTOL FUSTA RELLEU YOGA

Rètol de fusta de quasi 4 metres de llarg a mida per al nou centre de Pai Yoga: base de fusta de pi color roure, pastilla amb logotip pintat a mà i lletres de fusta en relleu també tallades a mà. Un rètol d'alçada!;)

cartell fusta pintat

50.CARTELL PARADA DE FUSTA PINTAT

Cartell per a interior de fusta amb acabat roure envellit. Les lletres corporatives i els dibuixos decoratius estan pintats a mà per a un rètol artesanal i únic de la parada de moda infantil Cúcu de Barcelona.

rètol fusta negocis

51.RÈTOL DE FUSTA RÚSTIC

Rètol de fusta allistonat amb òval decoratiu al centre amb el nom pintat sobre fusta. Lletres de fusta tallades a mà per a l'activitat del negoci d'aquesta cansaladeria de l'Espluga de Francolí que renova imatge

rètol fusta caixa llum

52.RÈTOL FUSTA I LLUM

La nova botiga Galera Fotografia de L'Hostpitalet de Llobregat, estrena també aquest rètol amb fusta als laterals i caixa de llum de metacrilat al centre. Molt elegant!

retols fusta barcelona

53.RÈTOLS BARCELONA

Rètols a mida per a la nova botiga de llaminadures i galetes, Muacs Barcelona base enllistonada de fusta amb logotip i lletres tallades en fusta en relleu.

banderola de fusta

54.BANDEROLA I RÈTOL FUSTA

Banderola de fusta i rètol amb fusta tintada de blanc, lletres en relleu tallades a mà en fusta i detalls pintats per a la botiga de roba de Sitges, Happy days.

rètol fusta troquelat

55.RÈTOL FUSTA TROQUELAT

Aquest rètol ha viatjat fins a Zamora per a la residència cania, Villa Anouk: logotip troquelat en fusta amb fons de color negre.

rètol fusta herbolari

56.RÈTOL FUSTA A MIDA

Rètol de fusta efecte allistonat acabat color roure envellit amb text i detalls pintats sobre fusta i cullera troquelada per a l'establiment Cullera de Pal de Barcelona.

mobles botiga barcelona

57.RÈTOL, BANDEROLA I CORPORI BOTIGA

Per a la nova delegació a Barcelona de Nae Vegan Shoes hem realitzat rètol i banderola de fusta.

cartell fusta tamarit

58.CARTELLS FUSTA A MIDA

Cartells de fusta personalitzats per a la senyalització de diferentes zones i indicacions del Castell de Tamarit amb stencil en color blanc.

corpori de fusta

59.CORPORI EN FUSTA

Corpori de fusta tallat a mà i pintat en color negre mat per a la nova oficina a Madrid de l'empresa Avawood

logotip en fusta

60.LOGOTIPS TALLATS EN FUSTA

Logotips de Quicksilver, Billabong, Roxy i Element tallats a mà en fusta i envarnissats color roure per a la decoració d'un stand.

rètol botiga madrid

61.RÈTOL PINTAT BOTIGA

Rètol en fusta efecte allistonat de més de 4 metres per a la botiga de Madrid La Chata Merengüela, amb logotip pintat sobre fons color menta.

rètol fusta negoci

62.RÈTOL FUSTA AMB LLUM

L'òptica Vision Center de Barcelona ha actualitzat la seva imatge amb aquest rètol personalitzat, troquelat a mà en fusta i retroil·luminat.

rètols llum barcelona

63.RÈTOLS TROQUELATS FUSTA

La nova botiga de Barcelona Passion animal, té un separador i emprovador fet a mida en fusta i ferro i dos rètols troquelats en fusta retroil·luminats a la façana.

rètol fusta botiga

64.RÈTOL CAIXA DE LLUM

Canius Ensinistrament ja ha obert les seves portes i per fi llueix el rètol troquelat a mà i pintat amb caixa de llum per a retroil·luminació a la seva entrada.

cartell fusta argobotiga

65.CARTELL AGROBOTIGA

Per a arrodonir la decoració de la nova agrobotiga "Compra a pagès!" del restaurant Magadins Vell amb productes del Moianès, realitzem aquest cartell amb lletres corporatives en fusta.

corpori tallat en fusta

66.CORPORI FUSTA

Per arrodonir la decoració de la nova botiga Nae Vegan Shoes de Barcelona, hem realitzat aquest corpori de fusta a mida que penjarà en una de les seves parets.

rètol fusta troquelat

67.RÈTOL BARBERIA

Rètol de fusta troquelat amb detall de bigoti en relleu fet a mida per a la nova imatge de La Barberia dels Mauri de Premià de Mar que treballa des de 1912.

rètol fusta relleu

68.RÈTOL PINTAT + RELLEU

Rètol amb logotip pintat sobre la fusta i part de les lletres tallades a mà en fusta i col·locades en relleu per a l'associació Artífex de Canyelles.

rètol caixa llum fusta

68.RÈTOL CAIXA DE FUSTA

Rètol retroil·luminat amb caixa de fusta que permet donar profunditat a les lletres troquelades i contrast entre la fusta roure envellit i la fusta de la caixa de llum en pi natural. Una xulada de rètol per al restaurant Lángos Háza de Barcelona.

cartell fusta

69.CARTELL TROQUELAT

Cartells troquelats eb fusta realitzats per a les dues botigues de l'associació Talma a les Borges Blanques i Juneda. Macos, macos!

cartell fusta jardí

70.PLACA DE FUSTA

Placa commemoretiva de fusta troquelada feta a mida per al jardí de l'associació Trace de Barcelona. Una bona manera de rendir un homenatge.

cartell fusta relleu

71.CARTELL FUSTA EN RELLEU

Cartell fet a mida amb base de fusta, lletres tallades a mà en fusta en relleu de color negre i altres detalls pintats.

cartell botiga ecològica

72.RÈTOL FUSTA BOTIGA ECO

Base de fusta color roure fosc amb logotip pintat sobre quadrat de fusta fet a mida per a la botiga ecològica i zero waste del barri de Sant Antoni de Barcelona, Picnic Club.

cartell botiga ecològica

73.CARTELL FUSTA EN RELLEU

Cartell a mida tallat en relleu en fusta amb el nom i logotip de El Picot de colors, per a decorar l'entrada a la seva Granja-escola..

cartell fusta bacardí

74.CARTELL FUSTA LOGOTIP

Cartell en contraxapat de fusta de pi rodó amb logotip de Bacardí pintat en color negre. Guapo, guapo!.

cartell fusta amb llum

75.RÈTOL TROQEULAT LLUM

Rètol de fusta amb logotip troquelat a mà i retroil·luminat per a la nova pizzeria Dolce Vita de la ciutat de Mataró..

cartell fusta amb llum

76.CARTELL FUSTA TROQUELAT

A Barcelona, aquest nou centre de fisioteràpia, Fisiobona, ja està preparat per obrir amb el nou rètol en fusta troquelada a mà.

rètol fusta relleu

77.RÈTOL FUSTA LLETRES EN RELLEU

Rètol de fusta amb base allistonada color nogal i lletres tallades a mà en color pi natural i col·locades en relleu per al restaurant Arepa2 de Mataró.

cartell fusta troquelat

78.CARTELL TROQUELAT EN FUSTA

Cartell enorme de 170 x 150 cm per a exterior troquelat a mà en fusta i fons de color negre per a la façana del nou restaurant La Pecora Nera de Madrid.

rètol fusta Barcelona

79.RÈTOL FUSTA CLAUDINE

Rètol de fusta amb base de color verd i lletres en relleu tallades a mà en color negre amb dos jerros de vidre amb llum i flors per a la nova botiga Claudine de Barcelona al carrer Escudellers 45.

cartell fusta relleu

80.CARTELL FUSTA DECORACIÓ INTERIOR

Cartell de fusta amb lletres i logotip tallats a mà en fusta i col·locats en rellleu sobre una base de fusta irregular per a decoració interior de Vyanga Yoga.

lletres de fusta

81.LLETRES CORPÒRIES

Pinzell i lletres tallades a mà per a la rotulació del nou espai de dibuix i pintura Annart de Vilanova i la Geltrú, al carrer Francesc Macià nº153.

cartell de fusta pintat

82.RÈTOL PINTAT EFECTE PIRO

Rètol de fusta pintat efecto piro amb base de color roure clar per a la nova pizzeria de la Sagrera a Barcelona, Mamma Magda.

cartell exterior

83.CARTELL INFORMATIU

Fins a Mallorca ha viatjat aquest cartell de fusta informatiu per a l'exterior amb logotip i text pintat.

rètol fusta Granollers

84.RÈTOL CAFÈ GRANOLLERS

Rètol a mida amb base de fusta enllistonada color blanc decapat, amb lletres tallades a mà en fusta i acabades en color blau per al Papua Cafè de Granollers.

corpori de fusta

85.CORPORI FUSTA

Corpori de fusta de pi tallat a mà en color roure clar que ha viatjat fins a la clínica Osabide a Orduña per a decorar la seva recepció.

rètols en fusta

86.RÈTOLS EN FUSTA

Cartell de fusta amb història, amb logotip, banderola de fusta i rètols amb el nom en relleu de fusta per a la nova imatge de la cafeteria Lloveras de Premià de Mar.

rètols en fusta

87.RÈTOL PINTAT BARCELONA

Cartell de fusta a mida per a la nova botiga Bon Granel del barri de Sants a Barcelona, amb efecte enllistonat i logotip pintat en blanc.

cartell fusta pintat

87.CARTELL DE FUSTA PER A MARKET

Cartell de fusta a mida per a exterior en color roure clar i logotip envellit per a la decoració del stand de
B | The Beach Brand.

cartell fusta pintat

88.CARTELL ENLLISTONAT PINTAT

Rètol de madera enllistonat amb logotip pintat per al nou local de Madrid Donde Lucas y Jacobo.

rètol troquelat fusta

89.LOGOTIP TROQUELAT

Rètol de fusta amb base enllistonada decapada i logotip troquelat a mà central per a la nova escola-taller del barri de Sants, La Xifla.

cartell fusta montblanc

90.CARTELL LLETRES RELLEU

Cobriment de fusta i cartell amb lletres tallades a mà i en relleu en color blanc per al nou centre d'idiomes Liz's House de Montblanc.

rètol fusta bombetes sitges

91.RÈTOL LLUM BOMBETES

Cartell de fusta pintat i rètol a mida en color roure fosc i lletres pintades en blanc, emmarcades per dues línies de bombetes que vesteixen la façana de l'estudi de Laura Chacón Photography a Sitges.

rètol barcelona

92.RÈTOL EXTERIOR TROQUELAT

Rètol de fusta de pi acabat color roure mig amb nom troquelat per Amaranto Mexican Fusion Pâtisserie de Barcelona que ja llueix a la seva nova façana del carrer Bailén 233 de Barcelona.

rètol madrid

93.RÈTOL BLANC I NEGRE FORJA

Logotip troquelat a mà en fusta per a aquest rètol retroil·luminat, acabat negre forja, per al Cochoco Bakery de Madrid.

rètol botiga

94.RÈTOL FUSTA TROQUELAT

Cartell per a exterior en fusta amb nom troquelat a mà per a la botiga Ecotienda Ananda que obre les seves portes a Alacant.

cartells botiga barcelona

95.CORPORI I CARTELLS BOTIGA

Corpori en fusta tallat a mà per a la decoració de l'interior de la nova botiga Verdi CBD Store i dos cartells de fusta pintats per al seu exterior.

cartell fusta botiga

96.CARTELL FUSTA PINTAT EXTERIOR

Cartell en fusta de pi acabat color roure clar amb el nom de la botiga pintat en blanc per a l'exterior d' Outlet Moda. Senzill però elegant.

cartells efecte piro

97.CARTELLS BOTIGA EFECTE PIRO

Cartells personalitzats en fusta per a l'exterior d'aquests establiments a Cornellà de Llobregat. Fusta acabat envarnissat color roure clar i tipografies en efecte piro. Minimalista i elegant!

rètol fusta Martorell

98.RÈTOL TROQUELAT AMB LLUM

Rètol exterior de fusta amb efecte enllistonat, lletres troquelades a mà i amb retroil·luminació per a La Glotona, el primer coffee & bowl de Martorell.

rètol pintat fusta exterior

99.RÈTOL FUSTA BOTIGA

Rètol de fusta per a l'exterior de la botiga Ndnatural de Badalona, una sola peça de més de 4 metres i mig de llarg amb acabat color roure clar i logotip pintat en negre.

rètols fusta barcelona

100.RÈTOLS, CORPORI I BANDEROLES

Senyalització a mida per als centres Innate de Barcelona i Sitges amb rètols de fusta, corpori en color blanc per al vidre i banderoles corporatives de fusta.

cartell fusta mataró

101.CARTELL EXTERIOR RESTAURANT

Cartell de fusta per a l'exterior del restaurant Gel Restaurant de Mataró, amb acabat roure fosc envellit, lletres en negre i logotip troquelat a mà.

cartell fusta troquelat

102.CARTELL FUSTA I XAPA

Cartell exterior amb nom troquelat a mà en la fusta i fons de xapa de ferro amb vernís incolor per a la bodega IRIZA de La Rioja.

rètol i banderola fusta

103.RÈTOL ENLLISTONAT I BANDEROLA DE FUSTA

Rètol efecte enllistonat amb nom troquelat en fusta color nogal i lletres amb fons blanc.
Banderola circular pintada a mida per a
El taller de la bici de Saragossa.

rètol fusta nogal

104.RÈTOL TROQUELAT I PINTAT

Rètol de fusta amb efecte enllistonat acabat nogal, detalls pintats i nom de l'herbolari Gaia de Rubí per a la seva retroil·luminació.

corpori fusta interior

105.CORPORI DE FUSTA COLOR

Corpori a mida tallat a mà en fusta i pintat per a la decoració de l'entrada de la nova oficina de Magnum Fruits a Mercabarna.

banderola de fusta

106.BANDEROLA DE FUSTA

Aplicació de logotip en color negre sobre base de fusta de pi acabat color roure fosc per a aquesta banderola per a Organic vida.

rètol fusta Barcelona

107.CARTELL TROQUELAT AMB BOMBETES

Rètol de fusta per a exterior amb logotip troquelat a mà en la base de fusta i il·luminació perimetral amb bombetes per a El Papa Shaker de Barcelona.

rètol fusta Granollers

108.CARTELL RETROIL·LUMINAT

Cartell de fusta amb logotip troquelat a mà amb caixa de llum per a retroil·luminació i descripció pintada en color blanc per a la nova ubicació de NutriCosCulture a Granollers.

cartelleria fusta hotel

109.CARTELLERIA DE FUSTA

Cartelleria de fusta a mida amb base de fusta color roure fosc i text en blanc pintat per a l'hotel Can Dispès de Viladamat, Girona.

cartelleria fusta hotel

110.CARTELL EXTERIOR RELLEU

Cartell en fusta per a exterior amb logotip tallat a mà i col·locat en relleu per al restaurant Lo Molí.

logotip tallat en fusta

111.LOGOTIP TALLAT EN FUSTA

Lovemos Creative Studio ens demana tallar a mà el seu logotip en aquest corpori de fusta per a personalitzar-lo. Genial!

rètol fusta sitges

112.RÈTOL SITGES EN RELLEU

Rètol exterior en fusta amb lletres i logotip tallades a mà en color negre per a la nova botiga CBD Experience de Sitges.

cartell fusta gossos

113.CARTELL FUSTA BOTIGA

Cartell en fusta tallat en forma d'os, en color negre i logotip pintat en color blanc per a l'entrada de la botiga d'animals Heminguau de Sant Cugat del Vallès. Guau! ;)

rètol relleu fusta

114.RÈTOL FLORISTERIA EN RELLEU

Rètol de fusta amb lletres tallades a mà en relleu per a la nova floristeria de Barcelona, Florann, al carrer Copèrnic 51.

rètol fusta barcelona

115.CARTELL PINTAT DE FUSTA

Rètol pintat en fusta per a la nova imatge del restaurant de cuina de mercat de Barcelona, Ca n'Andreu, que actualitza els seus serveis a menjar per emportar.

Consulta més treballs en mobiliari que hem realitzat per a negocis.