mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

PORTFOLI - MOBILIARI I DECORACIÓ A MIDA NEGOCIS


mobles fusta i ferro

Tot el mobiliari que realitzem és personalitzat i a mida. Mobles d'estil industrial en fusta i ferro, des de taules, mostradors, prestatges, barres fins a lletres amb llum... Realitzem mobles a mida per a qualsevol tipus de negoci que necessiti solucions estètiques i útils per a emmagatzematge, presentació de producte, rotulació, atenció al client...

Podeu demanar el vostre pressupost sense compromís!
O visitar la nostra botiga online.


MOSTRADORS, MOBLES I DECORACIÓ - ELS NOSTRES TREBALLS


mobles fusta a mida

4.MOBILIARI EN FUSTA

Mostrador a mida amb fusta i catoneres i sobre de ferro, prestatges de fusta amb estructura de varetes per al nou centre de ioga de BarcelonaCentre Nitya.

mostrador blanc decapat

5.Mostrador fusta i ferro

Els nois de la sabateria Agua Patagona de Girona ens encarreguen aquest mostrador a mida fet a partir de fusta i ferro. En aquest cas, l'acabat és en blanc decapat i efecte òxid per a totes les cantoneres i el sobre de xapa. Dins té prestatges per a emmagatzematge.

mobles fusta barcelona

6.Mobiliari cafeteria

Animal Coffee Bar ha confiat en nosaltres per a crear tot el mobiliari de la la cafeteria amb el millor cafè de Barcelona: la barra amb vitrina, rètols amb fusta i ferro, tamborets, taules altes i bancs totalment fets a mida i de forma artesanal. Us convidem a visitar-los al carrer de l'Avenir, 44 de Barcelona.

mobiliari fusta i ferro

7.Mobiliari fusta i ferro

Sobres de fusta per a la barra, taules i un mostrador, tot seguint la mateixa línia de fusta color roure amb cantoneres de ferro de color negre i cargols vistos, acompanyen la decoració d'aquest nou local de Barcelona.

marc de fusta

8.Marcs de fusta

Marcs de fusta a mida per a la decoració gràfica de cerveses Moritz penjada a la terrassa d'un hotel de Barcelona. Les peces de fusta que emmarquen el grafisme són senceres i estan tractades per a la seva exposició a l'exterior.

mobiliari envellita

9.Mobiliari perruqueria

Mobiliari a mida per a renovar la imatge de la perruqueria Vintage. Tot s'ha fet amb fusta d'estil envellida i el ferro té un efecte òxid: els armaris per als comptadors, el mostrador, i també la porta i el muntatge per a emmagatzematge que aprofita el forat de l'escala. Per al prestatge, l'estructura que s'ha fet servir imita un sistema de canonades d'aigua amb lleixes de fusta que aporta un toc d'originalitat.

mobiliari ferro blanc

10.Mobiliari Taller de xocolata

Per a aquest taller de xocolata de Mataró se'ns ha demanat un mobiliari amb estructura de ferro en blanc martelé i sobre de fusta allistonat. Els mobles modulars s'han combinat amb sobres i prestatges de fusta fets a mida i amb el mateix acabat que els mobles fets a mà.

lletra fusta i llum

11.Lletra decorativa en fusta i llum

Lletra S de Several Cafè d'1,20 metres d'alçada feta a mà en fusta. Té un acabat d'efecte envellit per a la decoració d'aquesta cafeteria de Barcelona i 12 bombetes que creen un ambient molt càlid.

mostrador amb llum

12.Mostrador amb llum

La perruqueria Desengaño de Barcelona ja té el seu nou mostrador de fusta i ferro personalitzat i a mida, amb el nou logotip troquelat en la part central i amb retroil·luminació! Està acabat en blanc decapat i el ferro té un efecte òxid, així com el calaix de l'interior.

taula ferro i fusta

13.Taula fusta i ferro a mida

L'estudi MS&LB estrena aquesta taula amb estructura de ferro i acabat gris forja amb sobre de fusta allistonada feta a mida. La fusta descansa sobre una estructura amb el cargols vistos que li dóna un aire més industrial a l'habitació.

mostrador fusta

14.Mostrador I MOBLE CAIXES FRUITA

Per al nou centre Experience yoga & pilates de Cornellà del Llobregat, hem confeccionat aquest mostrador de fusta allistonada amb acabat blanc decapat i sobre tintat de negre, amb l'interior color roure i calaixos a mida. També un moble amb caixes de fruita reutilitzades i potes de ferro per a les estoretes.

fletxes

15.Pal senyalitzacions decoratives

El pati del Several Cafè llueix aquest pal amb senyalitzacions fetes en fusta, amb forma de fletxa per a la decoració exterior. Les paraules mostren la veta de la fusta i els colors pastel combinen i destaquen amb el verd de les plantes.

vitrina fusta

16.Vitrina a mida
AMB ACABAT FUSTA

Seguim fent peces personalitzades per a la cafeteria Animal Coffee Bar. En aquest cas, una vitrina de vidre i fusta a mida i en línia amb tota l'estètica del seu mobiliari també creat per Vil.la Pingüí. Així aquestes pastes llueixen genials!

mostrador ferro

17.MOSTRADOR A MIDA

Mostrador de fusta allistonada de color blanc decapat amb cantoneres de ferro i cargoleria vista, amb sobre de xapa acabat efecte òxid. Interior personalitzat, amb prestatges per a l'ordinador i emmagatzematge per a la sabateria Jubel de Cornellà del Llobregat.

armari fusta a mida

18.FLORISTERIA: MOBILIARI A MIDA

Mobiliari fet a mida per a la floristeria de Castelldefels Flordisseny. Mostrador, armari, lletres de fusta i llum, taules altes i cartell, tot amb fusta acabat roure i ferro amb cargoleria vista d'estil industrial per a la seva nova imatge.

mobiliari terrassa

19.TERRASSA CAFETERIA

La cafeteria del Carrer Girona, Demeritas, estrena mobiliari de terrassa fet a mida, amb taules i jardineres de fusta i ferro, customitzades, que fan joc amb l'estil natural, modern i industrial del local. També lleixes de fusta fetes a mida.

barra fusta cafeteria

20.MOBILIARI FOCACCERIA

Bancs a mida, vitrina, barra de fusta a mida per a la nova cafeteria-focacceria de Castelldefels, PICNIC. Acabat molt net i natural amb la fusta color pi i ferro gris fosc.

lletres fusta i xapa

21.LLETRES FUSTA I XAPA

Per a rematar la decoració del restaurant PICNIC de Castelldefels, aquestes lletres corporatives fetes amb fusta i xapa a mida.

mobiliari industrial restaurant

22.MOBILIARI FUSTA I FERRO

El restaurant En Ville del Raval, estrena mobles de fusta i ferro per a la seva entrada. Prestatges a mida per a ampolles, un armari d'estil industrial i una taula molt gran de fusta i ferro per a grups.

mobles a mida

23.MOBILIARI A MIDA

Mobiliari a mida per al restaurant Sushi & Cakes de Sant Cugat: mostrador en fusta i cantoneres de ferro en blanc i sobre de fusta, vitrines a mida, logotip en fusta, taules amb pota de ferro i taulell volat per a aprofitar millor l'espai.

mirall restaurant a mida

24.MIRALL PERSONALITZATS

Per al nou local de menjar orgànic del Paral·lel, Burret's, hem fet un mirall personalitzat, d'estil industrial efecte òxid.

taula taller

25.TAULA TALLER

Taula de taller a mida per a hola.casaestudio. Estructura de ferro amb soldadures vistes, sobre i prestatges de fusta per a emmagatzemar rotllos de tela.

lletres fusta

26.LLETRES LOGO FUSTA I LLUM

Lletres corporatives fetes amb fusta i llum per a Canna Fertilitzants. Les lletres medeixen 1 metre x 1 metre cadascuna! Un gran element de decoració!

taules cuina

27.TAULES CUINA A MIDA

Taules de ferro blanc i taulells a mida conjunt amb la resta de la cuina per a que l'equip de Zero 2 Inifnity pugui utilitzar-ne els quasi 4 metres que medeixen ambdues juntes.

microllibreries

28.MICROLLIBRERIES

Devoralibros és un projecte de microllibreries que podreu trobar a diferentes locals de Sevilla, Barcelona, Madrid... Doneu un cop d'ull aquí als diferents models adaptats a l'estètica de l'establiment.

mobles botiga alimentació

29.MOBILIARI BOTIGA ALIMENTACIÓ

Taula central amb rodes, taula per a l'aparador i moble i prestatge expositors de fruita, tot a mida amb estructura de ferro color gris fosc i fusta de pi color roure per a aquesta nova i encantadora botiga d'alimentació d'Horta.

taules patronatge

30.TAULES PATRONATGE

Dues taules gegants fetes a mida amb estructura de ferro per a patronatge i confecció, amb làmpades de fusta per a treballar còmodament en aquest nou espai de coworking, costura i estampació de Marina, Maza Coatelier.

mostrador fusta

31.MOBILIARI EN FUSTA I FERRO

La Pizzeria Xus confia en nosaltres per a fer una porta tipus western a mida de fusta, emmarcar la pissarra, un nou moble de fusta per a exposar els seus productes i mostrador en fusta i ferro a mida.

mostrador fusta i ferro

32.MOSTRADOR I PRESTATGES

Mostrador a mida amb fusta color pi i xapa de color negre forja amb interior a mida per a l'emmagatzematge. Prestatges amb 3 lleixes i penjador de ferro i fusta amb el mateix acabat per a les gràfiques Zuzen de Guipúscoa.

mostrador fusta i ferro

33.MOBILIARI INDUSTRIAL

Per a aquesta gràfca de León D&D Gráfica Digital, hem realitzat a mida un mostrador amb dos nivells, dos prestatges d'estil industrial amb tub de ferro.

taula i tamborets a mida

34.TAULES I TAMBORETS

Taules i tamborets a mida, amb sobre de fusta de 4 cm de gruix color roure envellit i estructura de ferro acabat color negre forja per a l'ampliació de La Microcervesera que trobareu a Girona. Salut!

pissarra corporativa

35.PISSARRA CORPORATIVA

Cavallet a mida de fusta i cantoneres de ferro en color negre per al restaurant La Criolla amb suports per a treure i posar la pissarra i personalitzat amb transfer corporatiu.

vitrina ferro

36.VITRINA FERRO A MIDA

Vitrina a mida d'estructura de ferro color negre que queda perfecta en aquesta barra de marbre per a aquest nou restaurant de Poble Nou, Apri Bocca.

mostrador negoci

37.MOSTRADOR XL

Mostrador Xl, de 2,50 metres de llarg, amb frontal allistonat de fusta color blanc decapat i cantoneres de ferro amb cargoleria vista. El sobre de xapa té acabat efecte òxid i l'interior s'ha fet a mida segons les necessitats d'emmagatzament. Genial!

mostrador forrat

38.MOSTRADOR COM NOU

Aprofitament del mostrador original, forrat amb llistons de fusta del mateix color que les parets, amb sobre de xapa i cantoneres de ferro de color gris clar per a la nova imatge d'Oryma.

mobiliari a mida

39.MOBILIARI A MIDA

Mobiliari a mida i personalitzat per a l'estudi de fotografia Helena Molinos de Mataró. El sobre de les taules està composat de diferents peces de fusta que li donen aquest toc característic.

taula rodona

40.TAULA I BARRES A MIDA

Per a la cordilleria El fil de les moires s'ha creat aquesta taula rodona amb estructura de ferro tubular i sobre de llistons de fusta de 4 cm de gruix i les dues barres de fusta de la zona de cafeteria. Tot en fusta de pi i en concordància amb la resta de mobiliari.

taula alta ferro fusta

41.TAULES A MIDA

Per al nou forn de pa Flecart de Girona, hem realitzat a mida dues taules altes amb el sobre de fusta acabat color roure i estructura de ferro en color blanc.

mobiliari a mida

42.MOBILIARI TREBALL

Mobiliari a mida per a la renovació de l'espai de l'Associació Joc Viu: taula rodona, prestatges amb escaires i bagul a mida, forrat de paret, moble per al servidor, mostrador-escriptori i taules de treball per a ordinador fetes amb fusta de pi acabat roure i ferro en color blanc.

mobles a mida

43.MOBLES AGROBOTIGA

Mobles a mida, rètol, prestatges, taula central i mostrador en fusta i ferro efecte òxid per a la nova agrobotiga "Compra a pagès!" del restaurant Magadins Vell amb productes del Moianès.

moble cubs fusta

44.MOBLE MODULAR

Increïble i enorme moble modular amb estructura de ferro i malla deployé en color negre i cubs de fusta il·luminats amb led per al restaurant La Taguara dissenyat per l'estudi Toolbox.

mobles gimnàs

45.MOBILIARI RECEPCIÓ

Per a la recepció de l'escola de dansa Jym's ens encarreguen un mostrador a mida fet amb xapa i fusta, un prestatge de tub circular de ferro i lleixes de fusta i un banc en la mateixa línia industrial. Maco, maco!

mostradors xapa i fusta

46.MOSTRADORS MODULARS

Mostradors modulars a mida per al restaurant i càtering de Getafe, Casa de Pías. Són dos mostradors de fusta i xapa corrugada de color negre mate que es poden utilitzar per separat o bé unir com un de sol. Ens encanta!!!

barra a mida

47.BARRA A MIDA

La Microcervesera ha tornat a confiar en nosaltres per a aquesta barra tan maca a mida de fusta i ferro i d'estil industrial. Molt xula!

moble xapa i fusta

48.MOBILIARI FERRO I FUSTA

Mobiliari a mida per la nova botiga a granel de Rennes (França), Ti Grains: mostrador amb vitrina integrada, barres, prestatges, expositors i taules de diversos nivells fets amb ferro i xapa de color negre i fusta de pi.

rètol fusta exterior

49.MOBILIARI PASTISSERIA

Aquesta pastisseria creativa obre les seves portes a Vilanova i la Geltrú i els hem realitzat rètol exterior de fusta troquelada amb retroil·luminació, barra de fusta amb escaires de ferro a paret a mida i mostrador de fusta i ferro amb vitrina,
Y por qué no?!

expositor fusta corporatiu

50.EXPOSITORS FUSTA

Expositors de fusta a mida per a promocionar els productes de Remember ecosostenible a les perruqueries que treballen amb els seus tints, shampoo, etc.

mostrador llistons fusta

51.MOSTRADOR VERTICAL

Mostrador amb sobre de xapa, cantoneres de ferro amb tornilleria vista i frontal amb llistons de fusta de diferentes amples, gruixos i colors.

retols fusta barcelona

52.MOBILIARI BARCELONA

Mobiliari a mida per a la nova botiga de llaminadures i galetes, Muacs Barcelona: moble modular i moble central de dos nivells acabat blanc desgastat, super xulo!

mobles botiga barcelona

53.MOBILIARI BOTIGA

Mobiliari a mida per a la nova botiga Nae Vegan Shoes de Barcelona: lleixes a mida, corpori de fusta, banqueta i mostrador.

logotip en fusta

54.MOBLE CERVESER A MIDA

Moble a mida en fusta per a sortidor de cervesa per al Somewhere Café del carrer Aribau de Barcelona. Estructura de llistons de fusta amb armariet amb stencil dissenyat per Blanco Azabache.

taula fusta i ferro

55.TAULES DE FUSTA I FERRO PER A TEIXITS

Hem fet a mida dues taules de 2 metres per a exposar-hi rotllos de tela per a la nova botiga a Barcelona de Kilotela

taula terrassa

56.TAULES TERRASSA CORPORATIVA

La Rouge del Raval actualitza la seva terrassa amb aquestes taules a mida, en color vermell i un stencil al sobre amb la lletra de La rouge. Dissenyat per Blanco Azabache.

mobles botiga barcelona

57.EMPROVADOR I SEPARADOR BOTIGA

La nova botiga de Barcelona Passion animal, té un separador i emprovador fet a mida en fusta i ferro que donen més encant al seu interior.

chillout mobles fusta

58.CHILLOUT XIRINGUITO

Sofàs en forma de L i banquetes de fusta en color blanc, remodelació de la barra amb nou taulell i decoració, moble per a les copes i gronxadors de fusta per al nou espai chillout del xiringuito Zero by Hola de Vilanova i la Geltrú. Dissenyat per Blanco Azabache.

taules terrassa a mida

59.TERRASSA SANTAMASA

Taules en fusta i ferro en diferents mides per a la renovació de la terrassa del restaurant Santamasa de Sabadell. Dissenyat per Blanco Azabache.

armaris a mida

60.ARMARIS A MIDA

Per al nou local Petit Enville de Barcelona, hem realitzat aquests dos armaris a mida, amb estructura de ferro color negre i fusta de pi acabat color roure i taula alta per a l'entrada. Molt elegant!

moble fusta a mida

61.MOBLE FUSTA TALLER

Cobriment de paret amb OSB i moble de fusta a mida amb sobre d'inox per a la part de taller de bicicletes de la botiga Abrilbike de Barcelona per a una experiència rodona!

mostrador ferro i fusta

62.MOSTRADOR XAPA

Mostrador amb estructura de ferro i xapa ondulada en negre mate, sobre de fusta de pi acabat envarnissat roure envellit per a la recepció del nou local de street food de Barcelona: Langos Háza

graderia en fusta

63.GRADA EN FUSTA

Grada feta a mida en fusta de pi acabat color roure clar amb puf cantoner per a un extra espai que dóna un aire nou a la renovació de la sala de reunions de les oficines de Babel Profiles a Barcelona.

taula despatx

64.ESCRIPTORI I RECEPCIÓ

Taula de despatx i calaixos en fusta i estructura de ferro fet a mida. Lleixes i mostrador per a la recepció de l'oficina d'advocades Puig Gonell.

cavallet corporatiu

65.CAVALLET CORPORATIU

Cavallet fet a mida per a Som Farmàcia pintat del color groc corporatiu i detall del logotip pintat.

cobriment paret sala fusta

66.COBRIMENT FUSTA I LED

Cobriment a mida per a les parets d'aquesta sala d'innovació del grup Uriach, tot fet de fusta en forma d'arbres i retroil·luminació led.

taula detall corporatiu

67.TAULES A MIDA FUSTA I FERRO

Taules altes i extra grans amb estructura de ferro, sobre de fusta i detall corporatiu en negre tallat a mà. Tauleta baixa auxiliar amb el mateix disseny de materials i colors.

mostrador industrial

68.MOSTRADOR BLANC I NEGRE

Mostrador a mida amb cantoneres i sobre de xapa en negre, i frontal de llistons de fusta en color blanc decapat per a la pizzeria Dolce Vita de València.

portes corredisses

69.PORTES CORREDISSES FUSTA I FERRO

Agraïr al despatx d'advocades Puig i Gonell que hagin tornat a confiar en nosaltres per a la realització d'aquestes portes corredisses en fusta i ferro.

bancs de fusta

70.VESTUARI I MOBLES A MIDA

Bancs amb calaixos a mida, sabater a mida, lleixes de fusta i taulell de fusta per a les instal·lacions de JocViu, que un cop més han confiat en nosaltes. Gràcies!

mostrador a mida botiga

71.MOSTRADOR A MIDA

Mostrador a mida amb frontal i laterals de llistons de fusta color roure fosc envellit, sobre de fusta acabat en negre i estructura vista de ferro per a Cochoco Bakery de Madrid.

mobles botiga barcelona

72.MOBILIARI BAMBÚ I FERRO

Mobiliari a mida per a la nova pastisseria del barri de Gràcia a Barcelona: lavabo, moble, mostrador i moble auxiliar amb sobre de bambú, estructura de ferro i lleixes de xapa en color blanc.

mostrador fusta botiga

73.MOSTRADOR DE FUSTA

Mostrador de fusta de pi amb estructura de ferro interior i dues lleixes, sobre de fusta i acabat color roure clar uniforme per a la nova botiga Ndnatural de Badalona.

mostrador floristeria

74.MOSTRADOR SOBRE DE XAPA

Mostrador amb frontal de llistons de fusta de pi tintats en gris i sobre de xapa de ferro per a la nova floristeria de Barcelona, Florann.

mobles pastisseria Tona

75.MOSTRADOR, BARRA, TAULES I BANCS

Per a La Xocolatona hem realitzat el mostrador, barra, expositors, taules i bancs del mateix estil, amb ferro vist negre i fusta color roure fosc. Queda genial!

prestatge bar ampolles

76.PRESTATGE I COPER EN FUSTA I FERRO

Moble de paret i prestatge de barra per a copes i ampolles en fusta, ferro i laterals de deploye per al nou local de La Unió Vilanovina a Vilanova i la Geltrú

recepció xapa i fusta

77.RECEPCIÓ EN FUSTA I XAPA ONDULADA

Moble de fusta a mida per a la recepció de La Bella Bio a Barcelona. Armari interior, sobre de fusta amb dues alçades i frontal i laterals en xapa ondulada del color corporatiu.

recepció xapa i fusta

78.MOSTRADOR ENTRADA RECEPCIÓ

Mostrador amb fusta, cantoneres de ferro i sobre de xapa per a la recepció del nou estudi de pilates de Laura Guàrdia.

moble fusta i ferro

79.MOBLE I LLEIXES DE FUSTA

Moble en fusta color roure mig i estructura de ferro en color negre per a l'entrada del restaurant Ca n'Andreu de Barcelona i lleixes superiors de fusta.

mobles fusta despatx

80.MOBILIARI AUXILIAR FUSTA

Taula de fusta tipus palet amb sobre de vidre a mida i jardiera amb lleixes de fusta per a la decoració de la nova immobiliària midistrito.com de Barcelona.

taules fusta i ipn

81.TAULES DE FUSTA I VIGA

Taules de fusta de pi, potes de viga de ferro IPN i reixeta de xapa foradada per als cables. Una bona base per a la immobiliària Viu la llar de Granollers.

taula fusta cafeteria

82.FUSTA MOBILIARI CAFETERIA

Sobres de fusta, lleixes a mida, moble de lavabo de fusta de pi i vitrina de ferro per a la nova cafeteria especialitzada en productes sense gluten del carrer Balmes.

caballet botiga

83.CABALLET FUSTA PERSONALITZAT

Caballet personalitzat per a la botiga Claudine de Barcelona amb calaix per a les flors. Una xulada!

moble decoratiu

84.MOBLE DECORATIU CAIXES

Muntatge i instal·lació d'aquest moble decoratiu promocional amb caixes de fusta i persiana amb estencil de la marca per a la CanTina de Sitges.

barra fusta i ferro

85.BARRA MOSTRADOR FUSTA I FERRO

Barra amb estructura vista de ferro negre i fusta de pi enllistonada per a la nova cafeteria de la plaça Joan Carreras Dagas nº1 de La Bisbal d'Empordà.

vitrina de fusta

86.VITRINA FUSTA A MIDA

Vitrina de fusta a mida que encaixa perfectament amb la decoració del nou local d' Amazonia Açaí de Barcelona.

prestatgeria

87.PRESTATGE I TARIMES PER A BICIS

Prestatgeria de paret amb fusta i ferro i tarimes a mida per a mostrar les bicicletes a la renovada botiga Abrilbike a Barcelona.

mobiliari llibreria

88.TAULES PERSONALITZADES

Taules amb llistons de fusta amb tractament autoclau, estructura de ferro en color blanc i logotip pintat per a la terrassa de La Maldita a Sitges.

mobiliari terrassa

89.MOSTRADOR I EXPOSITOR LLIBRES

Mobiliari a mida en fusta i ferro per a la nova llibreria de Tarragona, El soterrani: mostrador a mida amb doble alçada i expositor de llibres per a l'aparador.

taula fusta i ferro

90.TAULES AUXILIARS FUSTA I FERRO

Taules auxiliars amb sobre de fusta i estructura de ferro per a la nova gestió del restaurant La Marinada a Sitges. 100% recomenable!

mostrador fusta

91.MOSTRADOR MARKET

Mostrador a mida en fusta i cantonera amb vitrina extraíble per a la parada de Miss Sammy a La Santa Markt. En el frontal, també, rètol corporatiu amb les lletres i detall de la papallona en relleu.

mostrador fusta

92.MOBILIARI PANADERIA

Moble en diferents nivells per a l'expositor, mostradors amb vitrina a mida, tot en fusta de pi natural i estructura de ferro en color negre per a la nova panaderia de Barcelona, La Panacee. Un pa espectacular!

mostrador fusta

93.AMPOLLER A MIDA EN FUSTA

El nou establiment El Club de Sitges ja disposa de taquilles amb porta de vidre i estructura de fusta per a guardar les ampolles de la clientela. No té pèrdua, el que té un cartell retroil·luminat amb el seu logotip ;)

moble a mida fusta de pi

94.MOBLE EXPOSITOR LLIBRERIA I TIRADOR PERSONALITZAT

Moble expositor en fusta de pi i llum led a mida i tirador personalitzat amb el l'aranya més famosa de Cerdanyola del Vallès per a la llibreria Llibreria l'aranya.

moble a mida fusta de pi

94.CAIXA DE LLUM TROQUELADA

Caixa de llum amb retroi·luminació a piles amb nom troquelat, ElTeuConcert.com per a ambientar els seus concerts i cites musicals. Una idea brillant!

faristol a mida

95.FARISTOL PLEGABLE PERSONALITZAT

Faristol de fusta corporatiu amb logotip en relleu i pintat. També és fàcilment transportable, la lleixa s'extreu i es pot plegar totalment. una idea enginyosa per a Esplac Esplais Catalans.

mostrador de fusta

96.MOSTRADOR AMB CORPORI

Mostrador a mida amb perfil de ferro color blau corporatiu, fusta de pi color natural i armariet. La cirereta és el corpori de fusta que saluda els clients.

mostrador de fusta

97.MOSTRADORS CORPORATIUS AMB VITRINA

Mostrador amb estructura de ferro i forrat de fusta amb logotip pintat i detall en relleu. Vitrina a mida i interior organitzat amb lleixes i calaixos per a la nova botiga Dietètica Rosa.

Consulta aquí els rètols, cartells i corporis en fusta que hem realitzat per a negocis.