mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

CELEBRACIONS HANDMADE "BODAS, BAUTIZOS Y COMUNIONES"


Les celebracions són una festa molt especial per a tots, i per això ens agrada que tot estigui ben organitzat i al nostre gust. A vegades, per aconseguir-ho, necessitem algú a qui li podem encarregar allò que volem totalment a mida. O venir-ho a fer! Sigui quina sigui la teva idea per a la teva celebració, casamanent, bateig o comunió, ens podeu demanar més informació sense compromís!

O visitar la nostra botiga online.

Aquí teniu alguns exemples de les feines que hem realitzat per a altres celebracions que us poden servir de guia o inspiració!


DISSENY I ENCÀRRECS PERSONALITZATS


muebles barcelona

ÀLBUM DIGITAL

La fotògrafa Isabel Herrera es va encarregar de fer les adorables fotografies del bebé als pocs dies i ja més gran, als 6 mesos. Nosaltres vam plasmar-les en un àlbum digital al gust dels seus pares.


nom amb fusta

Nom en fusta

Personalitza els teus regals! O com a objecte de decoració en un bateig.En aquest cas hem tallat a mà el nom de Lucía sobre fusta i pintat de color rosa i blanc. Encarrega el teu ja!

arbres firmes casament

Arbre de firmes

La Judith i l'Esteve ens van encarregar aquest disseny d'arbre amb cors i ocells per a que fos el seu "arbre de firmes" el dia del seu casament. Tot es va fer al seu gust per al seu dia!

inicials casament fusta

Decoració DIY

Aquesta parella va fer-se un casament totalment al seu gust! Tant, que gran part de la decoració la van fer ells mateixos; com les seves inicials amb fusta de palets i llum que queden genial per a les fotografies!

decoració habitació bebé

Quadres ballarines

Disseny a mida d'aquesta sèrie de quadres decoratius per a l'habitació d'una nena amb tres quadres color rosa pastel, stencil de ballarina en negre i tutú en tela. Una monada!

regal personalitzat

Regal boda personalitzat

Regal de casament a mida amb fletxes de fusta personalitzades i una caixa de fruita de fusta amb tapa i inicials per a guardar-hi més sorpreses per als nuvis.

lletres fusta

Lletres fusta amb llum M&M a mida

Decoració amb fusta i llum per a donar ambient a un dia molt especial. Lletres de 70 cm d'alçada fetes a mida, acabat color roure per a la decoració del casament de la Maria i el Marco. Felicitats!!!

cartell fusta

Cartell fusta casament

Cartell de fusta personalitzat per a decoració i regal de casament dels nuvis Soraya i Javi amb base de color blanc i lletres en fusta "Por siempre... Para siempre" i esperem que sigui així!

figura nuvis en fusta

Figura nuvis fusta

Figura de nuvis tallada a mà en fusta acabat color roure clar, amb la data del casament a la base com a part de la decoració del pastís nupcial. Un encant!

decoració casament

Senyalitzacions de fusta

Fletxes de fusta personalitzades amb ciutats i km que tenen un significat especial per als nuvis. Text i colors fets a mida per al seu dia especial.

Consulta més treballs i encàrrecs que hem fet