mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona
manualitats gratis

MANUALITATS: COET-GUARDIOLA

En aquesta activitat crearem una guardiola a partir de materials que podem trobar fàcilment a casa i que podem reutilitzar. Des de fora podrem veure com van pujant els nostres estalvis fins la lluna... I és que es tracta d’un coet, un coet-guardiola super xulo.


DIUMENGE 23 D'OCTUBRE DE 2022
HORARI:
D'11 a 12.30 hores
PREU:
Gratuït. Cal inscripció prèvia
LLOC:
LA SALA Vilanova i la Geltrú
A QUI VA DIRIGIT: Nens i nenes de 6 a 12 anys

(Juny 2021) Actualment no s'estan programant nous tallers, tot i que si estàs interessat/da en algun, pots apuntar-te a la nostra newsletter al final d'aquesta pàgina per a rebre informació sobre el nostre bloc, productes, novetats i tallers tan bon punt tornem a tenir dates i programació. Moltes gràcies.

bricolatge per a nens i nenes

INICIACIÓ AL BRICOLATGE: FLEXO DE FUSTA

En aquest taller aprendran a muntar les peces per a crear un flexo, com s'ha de tractar la fusta i a fer les unions de les peces. Veuran també, de manera bàsica, com funciona el sistema elèctric que farà que s'encengui i s'apagui la bombeta. Finalitzarem amb la decoració del flexo amb pintura i la creació d'una pantalla en paper (podran escollir disseny de pantalla entre Fortnite, Marvel, Pepa Pig o Patrulla Canina).


DISSABTE 26 DE GENER 2019
HORARI:
D'11 a 13 hores
PREU:
25 € amb tot el material inclòs
LLOC:
Espai TOC de Vilanova i la Geltrú (C/ de Sant Sebastià, 11). Organitza: Escola Alternativa
A QUI VA DIRIGIT:
Nens i nenes a partir de 6 anysbricolatge per a nens i nenes

INICIACIÓ AL BRICOLATGE: CASETA D'OCELLS

Taller pensat per a que els nens i nenes creïn la seva pròpia caseta per a ocells amb fusta de palets reutilitzada i desenvolupar tasques senzilles de bricolatge i decoració. Aprendran l'ús de les eines, el tractament de la fusta i com gestionar un projecte mentre passen una bona estona.


DISSABTE 2 DE FEBRER 2019
HORARI:
D'11 a 13 hores
PREU:
25 € amb tot el material inclòs
LLOC:
Espai TOC de Vilanova i la Geltrú (C/ de Sant Sebastià, 11)
A QUI VA DIRIGIT:
Nens i nenes a partir de 6 anys

taller scrapbooking llibreta

felicitació amb fotografia

Taller pràctic de scrapbooking on veurem diferentes tècniques i materials que podrem utilitzar per a altres futures crecions: troquelats, segells, stencils, embossing...

Pensant en Sant Valentí i Sant Jordi, hem organitzat diferents dates per a crear una felicitació amb fotografia i anar coneixent així algunes de les moltes possibilitats que ens dóna aquesta manualitat.


DIJOUS 11 D'ABRIL
2019 DE 19 A 21 HORES
PREU:
30 € amb tot el material inclòs
LLOC:
UTOPIA Beach House(C/ de socias, 22 de Sitges)
A QUI VA DIRIGIT:
Adults

taller scrapbooking llibreta

TRANSFER, DECAPAT I CREAQUELAT

L'objectiu d'aquest taller és iniciar-te en algunes de les tècniques decoratives que es poden aplicar a la fusta i així puguis donar el teu toc personal a les teves peces de fusta per a decorar, regalar, etc. Començarem per a tècniques senzilles però molt de moda com són la transferència d'imatges, el decapat o decapé i el craquelat.


DIJOUS 16 DE MAIG 2019 DE 19 A 2 HORES

PREU:
30 € amb tot el material inclòs
LLOC:
UTOPIA Beach House(C/ de socias, 22 de Sitges)
A QUI VA DIRIGIT:
Adultstaller scrapbooking llibreta

MARC DE FOTOS AMB STENCIL I DECOUPAGE

En aquest taller d'iniciació a les tècniques decoratives sobre fusta, veurem com aplicar el stencil i el decoupage. Per a això, ho farem en una peça de fusta que convertirem en un marc de fotografies senzill però personalitzat i totalment a mida. D'aquesta manera, mentre aprenem, crearem la nostra pròpia peça de decoració.

 

DIJOUS 9 DE MAIG 2019 DE 19 A 21 HORES
PREU:
30 € amb tot el material inclòs
LLOC:
UTOPIA Beach House(C/ de socias, 22 de Sitges)
A QUI VA DIRIGIT:
Adults

bricolatge decoratiu

BRICOLATGE EXPRÉS: PRESTATGE AMB PALETS

El palet és una peça que es pot utilitzar per a crear diferents articles decoratius o mobiliari, però potser ens falten els coneixements o les eines necessàries. Aquest taller intensiu d'una sola sessió pretèn ensenyar a desmuntar un palet i poder-ne aprofitar les fustes o part de l'estructura per a crear un senzill però creatiu prestatge per a iniciar-vos en el bricolatge.

 

DIVENDRES 31 DE MAIG 2019 DE 16 A 20 HORES
PREU:
50 € amb tot el material inclòs
LLOC:
UTOPIA Beach House(C/ de socias, 22 de Sitges)
A QUI VA DIRIGIT:
Adultstaller bricolatge lletres llum

Iniciació al bricolatge:
lletra amb fusta i llum

Crearem una lletra amb fustes de palet i instal·lació elèctrica perquè ens quedi il·luminada com les que podeu veure a la fotografia: esbòs, mides, taller la fusta, tractar-la, ensamblar i fer una instal·lació elèctrica bàsica i funcional.
En aquest taller està inclòs tot el material excepte les bombetes.

 

INTENSIU - TOT EL DIA - PER A GRUPS TANCATS DE MÍNIM 4 PERSONES


TALLERS FOTOGRAFIA


fotografia de producte

FOTOGRAFIA DE PRODUCTE

Promou el teu treball amb imatges de qualitat, mostra allò que fas al teu taller, estudi o cuina. Aconsegueix imatges més atractives per al teu bloc, web o xarxes socials.

Aprendràs com il·luminar objectes de forma adequada i amb mitjans casolans, com posar-los en una composició creativa, des de quin punt de vista enfocar-los, etc. Practicaràs amb la teva pròpia càmera amb assessorament personalitzat.
Amb Training Photo


PROPERAMENT

regalar tallers barcelona

Ara pots regalar qualsevol dels tallers que tenim programats a aquella persona que vulguis. Només cal ens indiquis el nom de la persona per a reservar-li plaça, fer el pagament del taller i et donarem la nostra CAPSA REGAL perquè puguis entregar-la a la persona afortunada.

FES UN REGAL ORIGINAL I CREATIU!