mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona

VULL APUNTAR-ME A UN TALLERFORMULARI INSCRIPCIÓ


Si us plau, omple el formulari amb les teves dades de contacte i el taller al qual et vols inscriure i t'enviarem una resposta el més aviat possible. Gràcies!

*Funcionament dels tallers puntuals:
-Es demana una paga i senyal per a reservar la plaça.
-Aquesta paga i senyal no serà retornada si finalment la persona no es presenta al taller.
-Sí serà retornada en el cas que el taller sigui anul·lat o modificat.
-El primer dia del taller es pagarà la resta fins a la totalitat del preu del taller.

Funcionament dels tallers mensuals:
- La matrícula és gratuïta.
- El pagament es farà el primer dia de taller de cada mes.
- El preu del taller és mensual:
El preu del taller és mensual, per tant, sempre serà el mateix, a excepció de:
* No es cobraran els dies que el centre estigui tancat per vacances (setmana santa, nadal i estiu) però sí festius ja fixats en el calendari laboral.
- Sent un taller sotmès a condicions mensuals, no es retornarà els diners dels dies que l'alumne no es presenti (hagi estat ja abonada la totalitat del mes o no).

 

T'informem que la informació que ens facilites serà tractada per VILLA PINGÜÍ SCP amb la finalitat de tractar les teves dades par a atendre la teva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·licitis la finalització de l'activitat. Les dades no es cediran a tercers, només en el cas que existeixi obligació legal. La legitimació s'obté mitjançant el consentiment per part de l'interessat. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a benvinguts@villapingui.es amb l'assumpte "Datos personales", axií com el dret de presentar una reclamació davant l'autoritat de control a agpd.es. Pots conèixer la informació adicional en relació a les dades personals en la nostra política de privacitat