mobles palets Vil.la Pingüí Barcelona
bricolatge per a nens i nenes

INICIACIÓ AL BRICOLATGE: FLEXO

Taller pensat per a nens i nenes a partir de 6 anys. En aquest taller aprendran a muntar les peces per a crear un flexo, com s'ha de tractar la fusta i a fer les unions de les peces. Veuran també, de manera bàsica, com funciona el sistema elèctric que farà que s'encengui i s'apagui la bombeta. Finalitzarem amb la decoració del flexo amb pintura.


PROPERAMENT

taller enquadernació

En aquest taller crearem un àlbum de fotografies des de zero, a partir de l'enquadernació japonesa; aquesta permetrà afegir volum (fotografies, decoració...) a les pàgines interiors que podràs realitzar al taller de scrapbooking.

PROPERAMENT

taller scrapbooking llibreta

Taller pràctic de scrapbooking on veurem diferentes tècniques i materials que podrem utilitzar per a altres futures crecions: troquelats, segells, stencils, embossing...

La idea és poder personalitzar el nostre propi àlbum amb tècniques senzilles i fàcils que posaran la nostre creativitat pels núvols! Si has fet el taller d'enquadernació, podràs finalitzar l'àlbum amb les teves pròpies fotografies i la decoració que crearem en el taller de scrapbooking. (A partir de 7 anys).

 

PROPERAMENT

bricolatge decoratiu

BRICOLATGE EXPRÉS: PRESTATGE AMB PALETS

El palet és una peça que es pot utilitzar per a crear diferents articles decoratius o mobiliari, però potser ens falten els coneixements o les eines necessàries. Aquest taller intensiu d'una sola sessió pretèn ensenyar a desmuntar un palet i poder-ne aprofitar les fustes o part de l'estructura per a crear un senzill però creatiu prestatge per a iniciar-vos en el bricolatge.

 

PROPERAMENTtaller bricolatge lletres llum

Iniciació al bricolatge:
lletra amb fusta i llum

Crearem una lletra amb fustes de palet i instal·lació elèctrica perquè ens quedi il·luminada com les que podeu veure a la fotografia: esbòs, mides, taller la fusta, tractar-la, ensamblar i fer una instal·lació elèctrica bàsica i funcional.
En aquest taller està inclòs tot el material excepte les bombetes.

 

PROPERAMENT


TALLERS FOTOGRAFIA


fotografia de producte

FOTOGRAFIA DE PRODUCTE

Promou el teu treball amb imatges de qualitat, mostra allò que fas al teu taller, estudi o cuina. Aconsegueix imatges més atractives per al teu bloc, web o xarxes socials.

Aprendràs com il·luminar objectes de forma adequada i amb mitjans casolans, com posar-los en una composició creativa, des de quin punt de vista enfocar-los, etc. Practicaràs amb la teva pròpia càmera amb assessorament personalitzat.
Amb Training Photo


PROPERAMENT

regalar tallers barcelona

Ara pots regalar qualsevol dels tallers que tenim programats a aquella persona que vulguis. Només cal ens indiquis el nom de la persona per a reservar-li plaça, fer el pagament del taller i et donarem la nostra CAPSA REGAL perquè puguis entregar-la a la persona afortunada.

FES UN REGAL ORIGINAL I CREATIU!